Espectacle “Larsen C”, de Christos Papadopoulos

Atrás

Traductor de google :

Espectacle recomanat per a espectadors i espectadores a partir de 14 anys.

Un iceberg gegantí, Larsen C, dona nom a l’espectacle del creador grec Christos Papadopoulos, que concep el cos de ball que hi intervé com a metàfora d’una gran massa de gel que es desfà i es descompon en elements més petits: els sis ballarins i ballarines que porten la coreografia a escena. Els veureu executar uns moviments que semblen repetitius en aparença, però que canvien en cada escena, amb unes modificacions que tenen molt a veure amb la manera com percebem el que passa a l’escenari. És la nova proposta de Christos Papadopoulos, estrella emergent de la dansa europea del nostre temps.

Un projecte de Christos Papadopoulos // The Lion and the Wolf. Produït per l’Onassis Stegi d’Atenes (Grècia).

Amb el suport de la Fondation d’entreprise Hermès en el marc del programa “New settings”. Sota els auspicis del Ministeri de Cultura i Esports de Grècia.

Coproduït per A-CDCN (Les Hivernales - CDCN d’Avignon, La Manufacture - CDCN Nouvelle-Aquitaine Bordeaux · La Rochelle, L’échangeur - CDCN Hauts-de-France,Le Dancing CDCN Dijon Bourgogne - Franche-Comté, Chorège I CDCN Falaise Normandie, Le Pacifique - CDCN Grenoble - Auvergne - Rhône-Alpes, Touka Danses - CDCN Guyane, Atelier de Paris / CDCN, Le Gymnase CDCN Roubaix - Hauts-de-France, POLE-SUD CDCN / Strasbourg, La Place de la Danse – CDCN Toulouse / Occitanie, La Maison CDCN Uzès Gard Occitanie, La Briqueterie - CDCN du Val-de-Marne, de França); Théâtre de la Ville, París; Les Halles de Schaerbeek, Brussel·les; Julidans, Amsterdam; Romaeuropa Festival, Roma; Théâtre Jean Vilar de Vitry-sur-Seine; Festival Aperto / Fondazione I Teatri di Reggio Emilia; Festival de Otoño de la Comunidad de Madrid.

Amb la col·laboració del Département du Val-de-Marne, com a part de les residències d’ajuda a la creació, la Lavanderia a Vapore - Centre for Dance Residencies (Itàlia) i altres coproductors.

Direcció: Christos Papadopoulos Concepció i coreografia: Christos Papadopoulos Música i disseny del so: Giorgos Poulios Interpretació: Maria Bregianni, Chara Kotsali, Georgios Kotsifakis, Sotiria Koutsopetrou, Alexandros Nouskas-Varelas, Ioanna Paraskevopoulou, Adonis Vais Escenografia: Clio Boboti Disseny de la il·luminació: Eliza Alexandropoulou Disseny del vestuari: Angelos Mentis Assistència en la dramatúrgia: Alexandros Mistriotis Assistència en la coreografia: Martha Pasakopoulou Assistència d’escenografia: Filanthi Bougatsou Il·luminació en gira: Evina Vasilakopoulou Suport tècnic en escena en gira: Per confirmar Producció: Rena Andreadaki, Zoe Mouschi Direcció de gira: Konstantina Papadopoulou Distribució internacional: Key Performance Fotografia: Patroklos Skafidas, Pinelopi Gerasimou.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Sala Maria Aurèlia Capmany.
Las localidades se venden en :
Web Festival GREC.
Las localidades se venden en :
Oficina Ciutadana de la Cultura.
Organizado por:
Institut de Cultura de Barcelona.

Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment - Sala Maria Aurèlia Capmany

Dirección:
Lleida, 0059
Distrito:
Sants-Montjuïc
Barrio:
el Poble-sec
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment - Sala Maria Aurèlia Capmany
Cuándo
De 16/07/2022 a 17/07/2022

Número de teléfono

Tel.:
934261875
Fax:
934260106

You may also be interested in...