Espectacle "Les tres germanes" d'Anton Txékhov

Atrás

Traductor de google :

Activitat NO presencial. Els espectacles de la Sala online seran en cartell durant tota la temporada

Les tres germanes d´Anton TxékhovAdaptació Marc Artigau, Cristina Genebat i Julio Manrique

Olga, Maixa i Irina tornen a escena. La idea d'una vida millor impregna els anhels de les filles del general Prózorov.Però aquí al camp, apartades de tot, només hi regna el tedi. I Moscou és lluny...

L'actor i director Julio Manrique torna al Lliure després de l'èxit de L'ànec salvatge de Henrik Ibsen el 2017.Aquesta vegada, amb un Txékhov (1860-1904), un clàssic al qual no s'havia apropat des de l'estrena el 2010 de la posada en escena de L'hort dels cirerers al Teatre Romea.

La història de tres germanes (Maixa, Olga i Irina) i un germà (Andrei) en la vida insatisfeta i decadent de les classes privilegiades en la Rússia rural. Moscou és el principal element simbòlic de la peça, sempre idealitzat i desitjat pels personatges, incapaços d'atrapar un món nou que ja traspunta.

Les tres germanes voldrien anar a Moscou. Però no hi van. Voldrien vendre la casa on viuen, canviar de feina, de parella o de vida. Però no ho fan. Són capaces d'imaginar-se vivint una vida millor, una vida nova, plena de sentit i de llum. Però no saben com viure-la. I pateixen. Perquè no són on voldrien ser. Perquè no fan elque voldrien fer. Perquè no estimen qui voldrien estimar.Perquè no les estima qui voldrien que les estimés. Perquè no són qui voldrien ser. I per què?

DIRECCIÓJulio Manrique

INTÈRPRETSMireia Aixalà, Joan Amargós, Ivan Benet, Carme Fortuny, Cristina Genebat, Jordi Rico, Marc Rius, María Rodríguez, Lluís Soler i Elena Tarrats.

ESPAI ESCÈNICLluc Castells

VESTUARIMaria Armengol

CARACTERITZACIÓNúria Llunell

IL·LUMINACIÓJaume Ventura

ESPAI SONORDamien Bazin

VÍDEOFrancesc Isern

PRODUCCIÓTeatre Lliure

Horarios

Otros

Organizado por:
Teatre Lliure.

Activitat virtual del Teatre Lliure

Dirección:
Pl Margarida Xirgu, 1
Distrito:
Sants-Montjuïc
Barrio:
el Poble-sec
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Activitat virtual del Teatre Lliure
Cuándo
De 07/01/2021 a 30/06/2021

Página web

Web venda d'entrades:
http://www.teatrelliure.com
Web:
lliureonline.com

You may also be interested in...