Espectacle “Les Vedettes”, a càrrec del grup artístic comunitari de l’Antic Teatre

Atrás

Traductor de google :

Els musicals nord-americans van marcar una època per a les persones de països que, a l’altra riba de l’Atlàntic, vivien vides ben diferents de les que es veien a la pantalla. Però, i si aquell món fascinant amagava mecanismes de dominació política i econòmica adreçats a diluir la lluita de classes? Aquest és el punt de partida d’una experiència escènica amb els veïns i les veïnes de Ciutat Vella que formen part del projecte artístic comunitari de l’Antic Teatre.

Aquest cop, posen en comú les seves pròpies vides i records amb les imatges, fastuoses i optimistes, dels musicals en general i, en concret, del món glamurós idels musicals de Bob Fosse.

Una producció de l’Antic Teatre.

Creació i interpretació: Veïns i veïnes del projecte artístic comunitari de l’Antic Teatre (Aurora Roig González, Emilia Martín Moreno, Maria Isabel Gutiérrez, Jonathan Carrilero, Enrique Ibáñez, Mercè Martínez, Mari Cruz Paván, Francesca Navarrete, Yolanda Prieto, Montserrat Cussó, Laura Alonso, Nélida Ester Díez) Acompanyament terapèutic i transmisión coreogràfica: Montserrat Iranzo Domingo Enregistrament i edició de vídeo: Abel Montes Adaptació, composició musical i disseny del so: Pau de Nut Disseny de la il·luminació i coordinació tècnica: equip tècnic de l'Antic Teatre Coordinació i direcció del projecte artístic comunitari de l'Antic Teatre: Marta Galán Sala, Montserrat Iranzo Domingo Producció: Antic Teatre Fotografia: Alessia Bombacci.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Antic Teatre - Espai de Creació.
Las localidades se venden en :
Web Festival GREC.
Organizado por:
Institut de Cultura de Barcelona.

Antic Teatre - Espai de Creació

Dirección:
C Verdaguer i Callís, 12
Distrito:
Ciutat Vella
Barrio:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Antic Teatre - Espai de Creació
Cuándo
De 22/07/2022 a 24/07/2022

Número de teléfono

Tel.:
933152354

You may also be interested in...