Espectacle "LQDLM + La qualitat de la matèria", de Mònica Muntaner i Janet Parra

Atrás

Traductor de google :

La qualitat de la matèria 

La qualitat de la matèria és una proposta escènica que busca l’espai de relació i fricció entre el cos de dansa i el cos de ioga. Mitjançant el cos de Janet Parra (ballarina professional i practicant de ioga amb més de 13 anys d’experiència) ens endinsem en una exploració física que parteix de la seqüencia numero II de la sèrie d’Ashtanga ioga. A través d’aquesta partitura boicotejarem el recorregut de la pràctica de ioga alterant l’execució de les Asanas en el temps i en l’espai per tal d’aconseguir un estat que es troba en una subtil i constant presa de decisions en el present continu. El nostre desig és separar els límits entre cos i ment.

La qualitat de la matèria es complementa amb un document audiovisual  LQDLM que inclou entrevistes a  Amalia Fernández, Núria Guiu, Janet Parra i Susana Castro.

Aquest projecte s’actualitza en cada nova trobada que ve determinada al aconseguir una presentació pública, l’entenem com una evolució constant i oberta que ens permet continuar explorant l’ intersecció d’aquests dos universos que tant a Janet com a mi ens apassionen: La dansa i el ioga.

LQDLM

Entrevistes LQDLM és un document en vídeo que recull quatre veus de diferents generacions que parlen sobre el cos de la dansa i el cos del ioga.

Les entrevistades són ballarines professionals que mantenen una relació compromesa amb la pràctica del ioga, incorporant aquesta tècnica no solament com una pràctica de coneixement corporal, sinó també com una eina fonamental en l’aprenentatge de la vida.

Aquest enregistrament funciona com un document complementari a la recerca de la peça escènica La qualitat de la matèria interpretada per  Janet Parra, en la qual busquem dissoldre els límits d’ambdues disciplines per tal de trobar allò que per nosaltres es el més essencial: SER. Es podrà veure el dijous, 30 de juny.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Teatre.
Las localidades se venden en :
Teatre.

Antic Teatre - Espai de Creació - Teatre

Dirección:
C Verdaguer i Callís, 12
Distrito:
Ciutat Vella
Barrio:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Antic Teatre - Espai de Creació - Teatre
Cuándo
De 30/06/2022 a 03/07/2022

Número de teléfono

Tel.:
933152354
Fax:
933152354

Página web

Web venda d'entrades:
http://www.anticteatre.com

You may also be interested in...