Espectacle “Macho grita”, d'Alberto San Juan

Atrás

Traductor de google :

Amb música i en to de comèdia. Així ens fa un conegut actor i autor la crònica de la seva pròpia ignorància sobre la història d’Espanya.

El mite del Don Juan és el punt de partida d’una comèdia musical que indaga en la relació entre el nostre present i el cicle que inaugura l’any 1492. Sí, això és un acostament personal d’Alberto San Juan a la Reconquesta, al descobriment d’Amèrica o a l’expulsió dels jueus i els moriscs. Com es construeix, en aquest territori i amb aquest passat, el concepte de mascle ? És el que es pregunta l’artista sobre l’escenari.

L’espectacle neix del desig de fer visible i d’explicar la història invisible (o invisibilitzada) d’Espanya, amb l’esperança, ni que sigui petita, d’entendre el nostre passat i treure’n lliçons per a la vida avui, quan la voluntat de domini i l’afany depredador sobre els que hem construït les nostres societats amenacen de liquidar-nos.

És la nova creació escènica d’Alberto San Juan, un actor i autor que, tot i que té una sòlida carrera en el món del cinema, prefereix treballar sempre que pot en el teatre, on no només interpreta sinó que també escriu i dirigeix, com en aquest cas, els seus propis muntatges.

Una coproducció de la Compañía Nacional de Teatro Clásico i EQM.

Amb el suport de l’ICEC (Institut Català de les Empreses Culturals) del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya; l’Ajuntament de Barcelona, i l’INAEM (Instituto Nacional de Artes Escénicas y de la Música) del Ministeri de Cultura del Govern d’Espanya.

Amb el finançament de la Unió Europea, Fons Next Generation, Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (Govern d’Espanya) i Next Generation Catalunya (Generalitat de Catalunya).

Dramatúrgia i direcció: Alberto San Juan Intèrpret: Alberto San Juan Músics: Pablo Navarro, Gabriel Marijuan, Miguel Malla i Claudio de Casas Il·luminació: Raúl Baena i Eduardo Vizuete Vestuari i espai escènic: Alberto San Juan Ajudant de direcció: Carlota Gaviño 

Producció executiva: Joan Fernández Ajudant de producció: Lucía Rico Cap tècnic del teatre: Jordi Ballbé Tècnics del teatre: Aleix Arbonès, Víctor Bartolomé  Màrqueting i comunicació: Focus Aplicacions gràfiques: Santi&Kco

Horarios

Otros

Se celebra en:
Teatre Condal.
Las localidades se venden en :
Web Festival GREC.
Las localidades se venden en :
Oficina Ciutadana de la Cultura.
Organizado por:
Institut de Cultura de Barcelona.

Teatre Condal

Dirección:
Av Paral.lel, 91
Distrito:
Sants-Montjuïc
Barrio:
el Poble-sec
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Teatre Condal
Cuándo
De 27/06/2024 a 07/07/2024

Número de teléfono

Tel.:
934423132
Tel.:
934428584

You may also be interested in...