Espectacle "Más Tropiezos De Mastropiero", a càrrec de Les Luthiers

Atrás

Traductor de google :

El grup humorístic-musical Les Luthiers s'acomiada per sempre dels escenaris amb Más Tropiezos De Mastropiero, xou que acaba d'estrenar amb gran èxit a Argentina i amb el que realitzarà la seva gira comiat d'Espanya. 

Más Tropiezos De Mastropiero és el primer espectacle nou del grup (no antològic) en 15 anys, corol·lari de la prolongada història de Les Luthiers i alhora elogi de la carrera del cèlebre compositor. Constitueix, pel disseny del relat i l'aportació de les virtuts de l'elenc 2019, una mena de síntesi entre tradició i modernitat. L'espectacle gira al voltant d'una suposada entrevista —culta, aguda, documentada i exemplificada— al mític creador de les obres de les Luthiers, Johann Sebastian Mastropiero. En el transcurs d'aquesta entrevista es rememora, amb exemples musicals i escènics oportuns, bona part de la vida del compositor, des dels seus primers fracassos fins als més recents. 

Hi haurà, juntament amb els ja coneguts, nous instruments informals i moltes noves cançons i escenes, a les quals s'afegirà una selecció curta d'obres del repertori tradicional.  Más Tropiezos De Mastropiero portarà, per als amants de l'humor de les Luthiers, un ram de novetats, de rialles i riallades, que es potenciaran amb la seva proverbial qualitat musical. Tot dins l'estil clàssic del conjunt, en què intel·ligència, cultura, refinament i elegància no són obstacles sinó plataformes des de les quals brindar diversió de qualitat a públics de totes les edats. 

Els autors de Más Tropiezos De Mastropiero són dos dels integrants "històrics" del grup, Carlos López Puccio i Jorge Maronna. A més d'ells, l'elenc 2019 de Les Luthiers està integrat per Roberto Antier, Tomás Mayer-Wolf, Martín O'Connor i Horacio Tato Turano, i actuen com a alternants Santiago Otero Ramos i Pablo Rabinovich.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Auditori.

Centre de Convencions Internacional de Barcelona - Auditori

Dirección:
Pl Willy Brandt, 11*14
Distrito:
Sant Martí
Barrio:
Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Centre de Convencions Internacional de Barcelona - Auditori
Cuándo
De 04/07/2023 a 06/07/2023

Número de teléfono

Tel.:
932301000
Fax:
932301001

Página web

Web venda d'entrades:
https://www.theproject.es

You may also be interested in...