Espectacle “Nanuq”, a càrrec de Cia Voël

Atrás

Traductor de google :

Somien els ossos? Si ho voleu saber, i també que us expliquin amb el llenguatge del circ la història d’una amistat que va més enllà dels prejudicis, veniu a veure aquest espectacle per a tots els públics. Una història ben fresca... que s’inspira en l’hivern.

Si aquest mes de juliol no sabeu com fer-vos passar la calor, us aconsellem que vingueu a veure aquesta companyia de circ contemporani que ambienta el seu tercer espectacle en un paisatge hivernal. Us parlen de l’amistat, una amistat pura entre éssers molt diferents, i de com les aparences poden ser enganyoses, però sobretot pretén ser una oda al món dels somnis... i als ossos polars.

Neu, silenci, una claredat encegadora i un paisatge blanc amb mil matisos són el teló de fons per a la història de dos personatges que, en aquest espai fred, busquen l’escalfor de la companyia. I així naixerà una amistat que supera prejudicis, aquells murs que construeixen els adults, però que no tenen cabuda en la ment dels infants... ni en la dels ossos. Una música instrumental descriptiva interpretada en directe acompanyarà les emocions i les accions dels personatges. Us parlaran amb el llenguatge del circ, amb el quadrant rus (una tècnica acrobàtica aèria a duo molt poc coneguda) o explorant a duo les possibilitats de la bola d’equilibri. I veureu també una antiga dansa xinesa, la famosa dansa del lleó que es balla cada inici d’any... reconvertida i adaptada per a l’ocasió.

Com a responsables de tot plegat, Deborah Cobos Triano “Debi” i Jordi Serra Baleri, dos artistes units per l’amor al circ i, en especial, per la tècnica acrobàtica del quadrant rus. Van estrenar a la biennal de circ Circos de São Paulo, al Brasil, el seu primer espectacle, Ex-libris , amb el qual encara fan gires. L’any 2022 van debutar al Grec amb l’espectacle Boira . Paral·lelament desenvolupen el projecte Reditus, que s’inspira en les llegendes i la cultura del territori, des d’una mirada contemporània i en llenguatge de circ. Un projecte que aposta pels espectacles site specific i la col·laboració amb diversos agents, i amb el qual han estrenat Dones d’aigua i El pou de la gallina .

Una producció de la Cia Voël - La Persiana en coproducció amb el Grec 2024 Festival de Barcelona i el Festival elPetit.

Amb el suport i la col·laboració de l’ICEC, Teatre Principal d’Olot, Teatre Cirvianum Torelló, Festus, Teatre Municipal de Lloret de Mar, Teatre Municipal de Girona, Espai La Taula, Elastique Citrique - Nyon, LaSala Sabadell, Nilak, Espai Volat.

Tots els públics

Idea original, direcció i dramatúrgia: Cia Voël

Interpretació en escena: Debi Cobos, Jordi Serra, Joan Bramon

Espai sonor: Joan Bramon

Il·luminació: Ignasi Solé

Acompanyament artístic: Magí Serra (ull extern i coreografia), Joan Ramon Graell (circografia i tècniques de circ), Sebastià González (dansa del lleó xinés)

Inspiració i coreografia animal: Enano

Audiovisuals: Julià Rocha

Vestuari: Rosa Lugo

Escenografia: Cia Voël

Confecció de fundes i capes: Saudara

Construcció del titella: Cia Voël

Construcció de l’estructura: Metalcaser

Agraïments: Griselda Juncà, Tomeu Amer, Simonet, Clara Xandri, Pol Carrera, Jordi Camprubí, Horne, Lorena Madurga, Diego Ramos, Escenografies Moià, Raúl, Aida Garrido, Marta González, Imprempta Aubert, Oriol Escursell, Bernat Falip, Aritz Danoz, Olga Camps, Adrià Pinar, Jou Serra, Núria Martin, Amaranta Gibert, Tena Busquets, Tines, Elena Carmona, Nino, Goku, Nina

Horarios

Otros

Se celebra en:
Sant Andreu Teatre.
Las localidades se venden en :
Web Festival GREC.
Las localidades se venden en :
Oficina Ciutadana de la Cultura.
Organizado por:
Institut de Cultura de Barcelona.

Sant Andreu Teatre

Dirección:
C Neopàtria, 54
Distrito:
Sant Andreu
Barrio:
Sant Andreu
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Sant Andreu Teatre
Cuándo
De 11/07/2024 a 12/07/2024

Número de teléfono

Tel.:
933457930
Fax:
933457929

You may also be interested in...