Espectacle “Paradise Lost (lies unopened beside me)”

Atrás

Traductor de google :

Espectacle en anglès amb sobretitulació en català.

Ben Duke, únic intèrpret, creador d’aquest espectacle i un dels fundadors de la companyia Lost Dog, es va formar en interpretació teatral a la Guildford School of Acting; en dansa, a la London Contemporary Dance School, i en literatura anglesa, a la Universitat de Newcastle.

Duke interpreta, poca broma, a Déu mateix, un ésser suprem que crea tot un món per pur avorriment i acaba veient com la seva obra se li escapa de les mans... El performer recrea, d’una manera extremament lliure, l’obra de Milton mitjançant les paraules, la música i el moviment, en un espectacle divertidíssim i d’una intel·ligència notable que ens presenta un Déu que és amant de Satanàs i uns àngels lluitadors que es passegen per la cuina del pis de disseny del Totpoderós. Escenes de la vida mateixa de l’intèrpret s’escolen en la representació, que ens parla de la Creació en majúscules, però que a la vegada fa referència a l’acte creatiu i sembla suggerir que tots som, d’alguna manera, déus maldestres de les nostres pròpies existències.

Una producció de Lost Dog.

Un encàrrec conjunt de The Place i el Battersea Arts Centre amb el suport addicional del ICIA - Universitat de Bath.

L’espectacle ha estat desenvolupat amb el suport de The Point, Eastleigh i South East Dance. Amb el finançament aportat per l’Arts Council National Lottery England.

Interpretació: Ben Duke , Il·luminació i disseny de l’escenografia: Jackie Shemesh, Col·laboració artística: Raquel Meseguer Zafe, Producció: Karen Petersen, Responsable de producció (creació): Ian Moore, Responsable de producció (en gira): David Sherman, Suport tècnic: Seth Rook-Williams, Agraïments: Tess Howell, Emily Gorrod-Smith, Hattie Gregory, Fotografia: Danilo Moreno, Zoe Manders.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Sala Pina Bausch.
Las localidades se venden en :
Web Festival GREC.
Las localidades se venden en :
Oficina Ciutadana de la Cultura.
Organizado por:
Institut de Cultura de Barcelona.

Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment - Sala Pina Bausch

Dirección:
Lleida, 59
Distrito:
Sants-Montjuïc
Barrio:
el Poble-sec
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment - Sala Pina Bausch
Cuándo
De 18/07/2022 a 20/07/2022

Número de teléfono

Tel.:
934261875
Fax:
934260106

You may also be interested in...