Espectacle "Passar revista", a càrrec de "LAminimAL Teatre"

Atrás

Traductor de google :

La protagonista d’aquest espectacle podria ser Raquel Meller. O potser Janis Joplin, la performer Marina Abramović, la coreògrafa Pina Bausch o la mateixa Rosalia. És, en tot cas, una artista del segle XXI, aquella el nom de la qual figura en primera posició a tots els anuncis i cartells. En repassarem l’existència, reconstruïda o potser desconstruïda en diverses versions de si mateixa que corresponen a diferents generacions: una jove actriu de talent, una música consagrada, una ballarina retirada, un assistent de direcció que voldria ser actor, la gran diva... Elles ens parlen, en un seguit de quadres escènics, de l’art, de la transgressió, de l’espectacle.

Perquè la revista és transgressió, és posar dalt de l’escenari experiències humanes que trenquen els patrons acceptats per la societat. És l’única manera de fer front a un sistema que fagocita la dissidència i concedeix al mercat el poder d’atorgar valor o no a les creacions culturals. Potser ens cal un sistema nou, i potser només el podrem generar mitjançant la transgressió, l’especialitat de la revista.

Només una artista com aquesta vedet que veurem en escena és capaç d’imaginar-se un camí propi, desafiant el que és convencional i conegut des de la mera inconsciència.

Una producció del Teatre Arnau i LAminimAL Teatre.

Dramatúrgia: Jordi Casado Oliva Direcció: Daniela De Vecchi Direcció de producció: Aina Juanet Interpretació: Alicia Pérez-Cabrero, Andrea Marinel·lo, Eloi Benet i Carles Cruces Assessorament i documentació: Neus Molina Assistència de direcció: Jordi Casado Oliva i Carles Cruces Composició musical: Irina Prieto Direcció musical: Neus Soler Coreografia: Alicia Pérez-Cabrero.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Sala Apolo.
Las localidades se venden en :
Web Festival GREC.
Las localidades se venden en :
Sala Apolo.
Organizado por:
Institut de Cultura de Barcelona.

Sala Apolo

Dirección:
Carrer Nou de la Rambla, 111 - 115
Distrito:
Sants-Montjuïc
Barrio:
el Poble-sec
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Sala Apolo
Cuándo
De 01/07/2021 a 03/07/2021

Número de teléfono

Tel.:
934 41 40 01

You may also be interested in...