Espectacle "Samsó", de Brett Bailey

Atrás

Traductor de google :

Espectacle en anglès i llengua isixhosa amb sobretitulació en català.

Instal·lacions, performances, muntatges teatrals, òperes, musicals... Les creacions, sempre aplaudides, del creador sud-africà Brett Bailey prenen moltes formes, però sovint, com ha passat en muntatges com Orfeus o l’òpera Macbeth que va dur al Temporada Alta el 2014, s’inspiren en grans mites coneguts de tothom que ell omple de referents africans o que, directament, situa en l’escenari de les lluites ètniques i tribals de països com el Congo. Ara, pren com a punt de partida un mite bíblic, la història d’un Samsó que ell transporta a un món del nostre temps en el qual el capitalisme adopta la cara més salvatge, homes i dones es veuen obligats a buscar refugi en altres països i la xenofòbia i la violència són la norma.

El muntatge pren la forma d’una gran producció de teatre musical amb una banda sonora electrònica en directe composta per un dels grans de la música de la Sud-àfrica actual, Shane Cooper, i amb moments d’òpera, interpretacions de cant coral i una escenografia en la qual les imatges de vídeo tenen un paper destacat. L’espectacle arriba al Grec directament des del Festival d’Avinyó, úniques cites europees on es podrà veure enguany.

Una producció de Third World Bunfight.

Concepció i direcció: Brett Bailey Composició i direcció musical: Shane Cooper Coreografia: Elvis Sibeko Creació artística: Brett Bailey, Tanya P Johnson Disseny de la il·luminació: Kobus Rossouw Animació de vídeo: Kirsti Cumming Disseny del so i enginyeria de so: Marcel Bezuidenhout Producció i management general: Barbara Mathers Responsable de la producció tècnica: Kobus Rossouw Narrador: Marlo Minnaar Samsó: Elvis Sibeko Interpretació: Hlengiwe Mkhwanazi, Apollo Ntshoko, Abey Xakwe Interpretació musical: Shane Cooper, Mikhaela Kruger, Jonno Sweetman.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Sala Fabià Puigserver.
Las localidades se venden en :
Web Festival GREC.
Las localidades se venden en :
Oficina Ciutadana de la Cultura.
Organizado por:
Institut de Cultura de Barcelona.

Teatre Lliure - Sala Fabià Puigserver

Dirección:
Pg Santa Madrona, 40*46
Distrito:
Sants-Montjuïc
Barrio:
el Poble-sec
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Teatre Lliure - Sala Fabià Puigserver
Cuándo
De 18/07/2021 a 19/07/2021

Número de teléfono

Tel.:
932892770
Fax:
934243453

You may also be interested in...