Espectacle "Soc una nou", de Ramon Molins

Atrás

Traductor de google :

Espectacle recomanat a partir de 6 anys.

L’Omar i la seva família fugen d’una guerra que els ho ha pres tot i s’embarquen en una pastera amb l’objectiu desesperat d’aconseguir una vida millor. Una tempesta, però, desbarata aquesta fugida i el nen veu, terroritzat, com el mar s’empassa els seus pares i tots els seus companys de viatge.

Vet aquí una història de persones solitàries que porten una vida trista i grisa, de gent que, quan coneixen l’Omar, no el veuen com un nen refugiat que no encaixa en la nostra societat, sinó com un raig de vida que aporta llum a les seves fosques existències.

Soc una nou és la nova estrena de la companyia liderada pel dramaturg i director Ramon Molins, que fa molts anys que manté viu el compromís d’explicar històries per a persones adultes a partir de 4anys, en uns espectacles que ofereixen la màxima qualitat artística. Ja va passar pel Grec Festival de Barcelona l’any 2017 ( La gallina dels ous d’or) i el 2019 ( Polzet). Signa la història original Beatriz Osés, autora d’una història ( Soy una nuez, en el títol original) que va guanyar el premi Edebé de literatura infantil l’any 2018.

Una producció de Zum-Zum Teatre.

Autoria: Ramon Molins, a partir del conte original de Beatriz Osés Direcció: Ramon Molins Interpretació: Jesús Agelet, Andrés Batista, Begonya Ferrer, Jordi Gilabert/Albert Garcia Composició musical: Antoni Tolmos Música en directe: Antoni Tolmos Enregistrament musical: LleidArt Ensemble.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Sala Ovidi Montllor.
Las localidades se venden en :
Web Festival GREC.
Las localidades se venden en :
Oficina Ciutadana de la Cultura.
Organizado por:
Institut de Cultura de Barcelona.

Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment - Sala Ovidi Montllor

Dirección:
Pl Margarida Xirgu, 1
Distrito:
Sants-Montjuïc
Barrio:
el Poble-sec
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment - Sala Ovidi Montllor
Cuándo
De 01/07/2021 a 02/07/2021

Número de teléfono

Tel.:
934261875

You may also be interested in...