Espectacle "The Rocket Man"

Atrás

Traductor de google :

Us comuniquem que el concert ROCKET MAN previst pel 13 d'octubre ha estat posposat al 3 de març a les 20:30h.

*Les entrades ja adquirides seran vàlides per la nova data sense necessitat de fer cap gestió. Demanem, si és posible, que mantingui les seves localitats, garantint així l'emplaçament del nou espectacle.

**Aquelles persones que no puguin assistir a la nova data podran demanar la devolució de l´import de les entrades adreçant-se al canal on van ser adquirides fins el 12 d'octubre. Si les va comprar al canal de BARTS, pot contactar-nos a info@barts.cat indicant nom i localitzador o referència de la compra.

Directament des de Londres i protagonitzada pel mundialment reconegut Jimmy Love, 'The Rocket Man' arriba per primera vegada a Barcelona el 29 d'abril.

El talent de l'excepcional Jimmy Love, un dels titans dels escenaris a Anglaterra amb més de 25 anys d'experiència, l'ha portat a protagonitzar l'homenatge més complet i cuidat a Sir Elton John.

Jimmy Love i la seva increïble banda en viu et portaran per Yellow Brick Road durant dues hores amb els grans èxits de Elton Jonn, des de Crocodile Rock fins a Philadelphia Freedom passant per clàssics contemporanis com Your Song o I Guess That's Why They Call It The Blues.

Amb disfresses enlluernadores, impressionants veus i sensacionals solos de piano, el concert promet retre un fidel homenatge a un dels artistes més exitosos de la història.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Barts, Barcelona on Stage.
Dirección:
Av Paral.lel, 62
Distrito:
Ciutat Vella
Barrio:
el Raval
Código postal:
08001
Ciudad:
Barcelona
Quan
De 03/03/2021 a 03/03/2021

Página web

Web venda d'entrades:
https://www.barts.cat