Espectacle "Tra Tra Tra – Tradició, transmissió, traïció", a càrrec de Explica Dansa

Atrás

Traductor de google :

Aquesta proposta complementa la trilogia de conferències ballades, que són l'eix principal dels continguts d'Explica Dansa. Aquesta trilogia és un recorregut per la història i l'evolució de la dansa: Explica Dansa I mostrava les bases de la dansa moderna i contemporània; Explica Dansa II destriava les tendències del moviment que han marcat les darreres dècades. I ara, Explica Dansa III fa una reflexió sobre la relació i la influència mútua entre la dansa contemporània i la dansa tradicional, que no vol ser un acte de traïció per a cap de totes dues, sinó d'amor incondicional a tota la dansa.

Explica Dansa és un projecte amb un llarg recorregut creat i liderat per dos professionals amb més de 35 anys d'experiència en l'àmbit de la dansa i les arts escèniques, Beatriu Daniel i Toni Jodar. Després de 18 anys treballant per a la creació i la formació de públics, Explica Dansa ha creat, en format de conferències ballades, continguts desenvolupats en diversos programes i formats, tots orientats a apropar la dansa als espectadors. Els diferents programes s'han dut a terme en col·laboració amb equipaments i institucions culturals de referència, tant nacional com internacional. Col·laboren de manera regular, entre d'altres, amb el Mercat de les Flors, la Xarxa de Biblioteques de Barcelona, El Petit Liceu i el Festival Sismògraf. També presenten el seu programa de difusió de la dansa a instituts i universitats.

Interpretació Toni Jodar / Guió i dramatúrgia Helena Tornero i Bàrbara Raubert / Coreografia Montse Colomé i Toni Jodar / Disseny imatge Tristán Pérez Martín / Il·luminació Irene Ferrer / Producció executiva Beatriu DanielCoproducció Mercat de les Flors i Fira Mediterrània de Manresa / Amb la col·laboració Es Dansa i Gaztescena – Donostia Kultura / Residències Centro Danza Zaragoza, Es Dansa, La Caldera Centre de Creació, Dantzagunea Centro de Creación (Guipúscoa) i L'Estruch de SabadellExplica Dansa és un projecte subvencionat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, per l'Institut de Cultura de Barcelona i per l'Institut Nacional de les Arts Escèniques i de la Música de l'Estat espanyol.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Sala Pina Bausch.
Las localidades se venden en :
Oficina Ciutadana de la Cultura.
Las localidades se venden en :
Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment.

Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment - Sala Pina Bausch

Dirección:
Lleida, 59
Distrito:
Sants-Montjuïc
Barrio:
el Poble-sec
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment - Sala Pina Bausch
Cuándo
De 29/04/2021 a 02/05/2021

Número de teléfono

Tel.:
934261875
Fax:
934260106

Página web

Web venda d'entrades:
http://www.mercatflors.cat

You may also be interested in...