Espectacle "Una habitación propia" de Virginia Woolf

Atrás

Traductor de google :

Sinopsi

Una escriptora fa una conferència davant d'unes joves estudiants, el 1928. Les seves paraules, iròniques i afilades, són el relat viu d'un descobriment: per dedicar-se a la literatura, una dona necessita diners i una habitació pròpia. Només fa nou anys que se li ha concedit el vot a la dona.

La dinàmica d'aquesta falsa conferència és una experiència imaginària, vívida i humorística, que es basa en el llibre homònim que l'escriptora va publicar el 1929. L'assaig es basava en una sèrie de conferències que Woolf va dur a terme als colleges femenins de Cambridge sobre dones i literatura. "Els vaig dir suaument que beguessin vi i tinguessin una habitació pròpia". L'espectacle desemboca en algunes de les idees intel·ligents i d'aparença senzilla sobre el lloc al món de les dones, en el moment la major revolució social de tots els temps: la igualtat d'homes i dones davant la llei.

Autoria: Virgina WoolfDramatúrgia i direcció: María Ruiz

Repartiment: Clara Sanchis

Música: Clara Sanchis a partir de J. S. BachDisseny de vestuari: Helena SanchisConfecció de vestuari: CornejoIl·luminació: Juan Gómez-CornejoFotografia: Isabel de Ocampo i Diego RuizDisseny gràfic: Diego RuizDistribució: Clara Pérez

Agraïments: El Pavón Teatro Kamikaze, El Teatro Español, Humberto Cornejo, Entrecajas, Laura Freixas i Joana Bonet.

Una producció de Clara Sanchis amb la col·laboració de Seix Barral i Nuevo Teatro Fronterizo.

Horarios

Dirección:
C Pere IV, 228*232
Distrito:
Sant Martí
Barrio:
el Poblenou
Código postal:
08005
Ciudad:
Barcelona
Quan
De 03/03/2021 a 21/03/2021

Página web

Web venda d'entrades:
http://www.salabeckett.cat

You may also be interested in...