Espectacle "Weg", a càrrec de la Cie Ayelen Parolin / Ruda asbl

Atrás

Traductor de google :

Nou ballarins i una pianista se submergeixen en una experiència transformadora que obre el camp de les múltiples identitats possibles. En aquest experiment coreogràfic deliberadament plural, extravagant, prolífic i tumultuós, Ayelen Parolin mostra els múltiples recursos de l'ésser humà, amb nombrosos moviments sovint extravagants, grotescos, complexos i alhora desacomplexats. Un joc constant de mutacions i relacions en l'espai, el temps i la materialitat, com també en la relació amb un mateix i amb els altres.

«Si la vida no té sentit, aprofitem per gaudir i buscar el plaer! No parlo d'un plaer pornogràfic, centrat en allò exterior, sinó d'un plaer interior, personal, minimalista, gairebé com una vibració d'energia essencial. En centrar-nos en aquesta manera de treballar –divertint-nos–, amb els intèrprets, vam intentar construir una dansa per a un mateix que pogués ser lliure, singular, autèntica, única i universal».

Ayelen Parolin, coreògrafa i ballarina, va néixer a Buenos Aires i actualment viu i treballa a Brussel·les. Ha estat intèrpret per a coreògrafs com ara Mathilde Monnier, Mossoux-Bonte, Jean-François Peyret, Mauro Paccagnella, Louise Vanneste, Alexandra Bachzetsis, Anne Lopez i Riina Saastamoinen. Des del 2004, Ayelen Parolin ha dut a terme un treball personal en què cadascuna de les seves creacions gira a l'entorn d'un motiu a partir del qual construeix l'escriptura coreogràfica.

Coreografia Ayelen Parolin / Creació musical i piano Lea Petra / Intèrprets Marc Iglesias, Jeanne Colin, Daniel Barkan, Kinga Jaczewska, Dan Mussett, Bianca Zueneli, Daan Jaartsveld, Piet Defrancq i Baptiste Cazaux / Assistent coreografia Julie Bougard / Dramatúrgia Olivier Hespel / Disseny il·luminació Laurence Halloy / Regidoria Gaspar Schelck / Vestuari Wim Muyllaert / Producció i booking Gabriel Nahoum / Administració i producció Manon Di Romano / Agraïments Pierre C. Dauby, Sofie Durnez i Catherine MassinProducció RUDA asbl i DC&J Création / Coproducció Charleroi danse, Théâtre de Liège, Tanz Im August; HAU Hebbel am Ufer, Atelier de Paris, i CDCN, Theater Freiburg (D) / Estudis proporcionats per Charleroi danse – La Raffinerie & Les Écuries, Studio Thor i Pianofabriek / Amb el suport de Federació Valònia-Brussel·les, Wallonie-Bruxelles International, Wallonie-Bruxelles Théâtre; Danse, Tax Shelter del Govern Federal de Bèlgica, Inver Tax Shelter, i Loteria Nacional

Horarios

Otros

Se celebra en:
Sala Maria Aurèlia Capmany.
Las localidades se venden en :
Oficina Ciutadana de la Cultura.
Las localidades se venden en :
Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment.
Dirección:
Lleida, 0059
Distrito:
Sants-Montjuïc
Barrio:
el Poble-sec
Código postal:
08004
Ciudad:
Barcelona
Quan
De 10/04/2021 a 11/04/2021

Página web

Web venda d'entrades:
http://www.mercatflors.cat

You may also be interested in...