Espectacle "Zoo!", a càrrec d'Antes Collado

Atrás

Traductor de google :

On és la frontera entre el que és animal i el que és humà? Aquesta és una de les preguntes i eixos de treball fonamentals per al creador i ballarí Antes Collado, qui situa l’origen de la seva nova peça escènica en els anomenats “zoològics humans”.

Zoo! exigeix unes altres maneres de mirar i de concebre els cossos. Antes Collado dona cos i espai a alguna cosa situada en els límits entre el ballarí i l’animal, entre el que és corporal i el que té a veure amb l’espai, entre la llum i l’ombra, entre el que és real i el que és simbòlic. I, doncs, no està el cos animat per milers d’altres cossos, per altres fantasmes corporals més enllà del que és humà?

Una coproducció del Grec 2021 Festival de Barcelona i Antes Collado, amb el suport de Graner, Centre de creació de dansa i arts vives; Can Gassol; Centre d’Arts Escèniques de Mataró, i l’Institut Valencià de Cultura.

Direcció i interpretació: J. Antes Collado Acompanyament dramatúrgic: Oriol López Agraïments: Nico Jongen, Olga Mesa, Matías Daporta.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Sala Pina Bausch.
Las localidades se venden en :
Web Festival GREC.
Las localidades se venden en :
Oficina Ciutadana de la Cultura.
Organizado por:
Institut de Cultura de Barcelona.

Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment - Sala Pina Bausch

Dirección:
Lleida, 59
Distrito:
Sants-Montjuïc
Barrio:
el Poble-sec
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Mercat de les Flors Centre de les Arts de Moviment - Sala Pina Bausch
Cuándo
De 23/07/2021 a 25/07/2021

Número de teléfono

Tel.:
934261875
Fax:
934260106

You may also be interested in...