Concert "Vespres musicals: Orient.cat"

Atrás

Traductor de google :

El Quintet Montsant és un projecte creat per destacats músics catalans que, més enllà de portar una àmplia i dilatada trajectòria orquestral, de música de cambra i en el camp de les noves músiques, senten la necessitat de fer música junts. La idea del grup és abordar el repertori contemporani creat o arranjat per a quartet de corda i percussió, oferint als espectadors una col·lecció de músiques tacades per la influència ètnica. Units per la idea que la música no té etiquetes i que cal apropar el repertori actual a l’espectador, el quintet presenta un concert atípic i desenfadat que mescla tradició i contemporaneïtat en el més pur estil segle XXI. Aquest programa presenta un repertori format per obres de compositors contemporanis catalans i d’arreu del planeta on el fil conductor és l’orientalisme. Orient.cat mostra com els compositors es nodreixen d’elements com ara els ritmes d’amalgama, harmonia amb un fort regust modal i estructures pròpies del que s’ha conegut com a minimalisme. També hi podem escoltar taques de flamenc, jazz i del llenguatge rítmic indi Konakol.

Intèrprets: Quintent Montsant (Marta Cardona, violí; Albert Carbonell, violí; Miquel Córdoba, viola; Oriol Aymat, violoncel i Pere Olivé, percussió). Direcció artística del cicle: Dani Espasa.

Programa: Viaggio a Italia de Giovanni Sollima; Orient Express* de Conrad Setó, 5 Miniatures de Sulchan zinzadse, Illa de l’aire* de Jaime Basulto; Strange Humors de John Mackey; Si muove de Miquel Àngel Cordero; Isma’a de L. Darling; Puente trans-arábigo de Ricardo Lorenz (*encàrrecs del Quintet Montsant).

Horarios

Dirección:
Bda Monestir, 9
Distrito:
Les Corts
Barrio:
Pedralbes
Ciudad:
Barcelona
Cuándo
22/07/2021

Número de teléfono

Centraleta:
932563434
Fax:
932039408

You may also be interested in...