Exposició '8M: exposició col·lectiva'

Atrás

Traductor de google :

En motiu del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, l’Espai Jove La Bàscula ha organitzat un concurs per a joves menors de 30 anys on es podien presentar obres relacionades amb la celebració del 8M.

El jurat que ha escollit l’obra guanyadora està format per l’equip de l’Espai Jove La Bàscula, les joves del Centre Cultural Estrelles Altes, l’Espai Química, la Taula de Dones de La Marina i el Servei Aquí t’Escoltem

En aquesta exposició podeu veure el conjunt de les obres que s’han presentat al concurs i que tenen diferents modalitats: il·lustració, pintura, fotografia, vídeo… 

Aquesta exposició pretén sensibilitzar i reflexionar sobre el Dia Internacional de les Dones que se celebra el 8 de març de cada any. És un dia aprofitat tradicionalment per a reivindicar els feminismes denunciant el sexisme.

Aquest dret a la igualtat de dones i homes ha estat reconegut legalment des de fa temps en el nostre marc jurídic, però no és efectiu ni en totes les esferes de les nostres vides ni és igual per a totes les dones. Per això encara avui dia hem de vetllar per la plena participació de les dones en tots els àmbits de la vida.

Ens interessa promoure la reflexió i  perspectiva dels i les joves des de les diferents vessants artístiques i alhora difondre la creació jove, per tal d’incentivar la producció d’obres artístiques i la seva visibilització en un espai obert al públic.

Horarios

Cuándo
De 08/03/2021 a 30/04/2021