Exposició 'Cara a barraca!'

Atrás

Traductor de google :

Alberto Alejandro Rodríguez, Aya Eliav, Daianna Sierra Camacho, Diego Umbarila Mora, Giuseppe de Bernardi, Sara Santos Herbosa i Mercè Hernández Carbonell

Set artistes, sis orígens, un màster i un espai expositiu que un dia va ser la casa d’algú, un lloc íntim des d’on interpretar el món, un refugi, un cau de relats.

Cara a barraca! mostra desvergonyidament i amb desimboltura una sèrie d’obres desenvolupades des de diverses perspectives. L'exposició condensa imaginaris que s’entrecreuen en l’ara i l’avui; en l'espai privat i públic; en la memòria personal i col·lectiva i en la necessitat inherent de l'art de connectar i comunicar per crear una visió polièdrica de la realitat que ens envolta.

L’expressió popular de cara a barraca indica anar directe al gra, ras i curt. En l’art sovint falta aquesta actitud, el parlar sense embuts. Volem que l’obra s’imposi al discurs, com un cop de puny damunt la taula.

Exposició col·lectiva dels projectes finals del Màster de Producció i Recerca Artística - línia Art i Contextos Intermèdia - de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Centre Cultural La Casa Elizalde.

Centre Cultural La Casa Elizalde

Dirección:
Carrer de València, 302
Distrito:
Eixample
Barrio:
la Dreta de l'Eixample
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Centre Cultural La Casa Elizalde
Cuándo
De 07/06/2023 a 22/07/2023

Número de teléfono

Tel.:
934880590
Fax:
934875275

You may also be interested in...