Exposició 'D'embarassos, maternatges i masculinitat'

Atrás

Traductor de google :

Exposició de fotografies de Sílvia Poch i direcció artística d’Hugo Cornellas

La representació de la maternitat i particularment dels processos d’embaràs i lactància ha estat sempre representada per un determinat tipus de cossos i expressions de gènere: dones femenines. Tot i això, la realitat d’aquestes experiències és molt més diversa i son moltes les persones que no troben referents en els quals emmirallar-se durant aquests processos. Amb aquest projecte es vol aportar noves imatges i discursos al nostre imaginari, promovent la representació visual de dones amb expressions i estètiques masculines que han viscut processos de gestació i lactància. 

Les activistes Marieta Rojo, Alba Badia i Gràcia Camps Miró es fotografien amb les seves criatures per trencar aquesta dinàmica amb un generós exercici de visibilitat des del qual volen compartir les seves experiències per promoure referents més diversos de dones que viuen embarassos o alleten les seves criatures.  

Marieta Rojo ha gestat, parit i alletat una criatura des d’una expressió butch de la seva identitat de gènere. En aquest camí, es qüestiona si el concepte de mare té alguna cosa a veure amb ella. Activista del moviment transfeminista autònom, es dedica a les arts escèniques des de la il·luminació i el teatre de figures. 

Alba Badia, gestant i lactant habitant d’una “maternitat” masculina. Militant llibertària i feminista. De professió educadora social, experta en violències masclistes a la infància. 

Gràcia Camps Miró és activista lesbofeminista i gestora cultural. Ha gestat, parit i alletat una criatura en una família queer. 

Horarios

Otros

Se celebra en:
Centre LGTBI de Barcelona.

Centre LGTBI de Barcelona

Dirección:
Carrer del Comte Borrell, 22
Distrito:
Eixample
Barrio:
Sant Antoni
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Centre LGTBI de Barcelona
Cuándo
De 09/05/2022 a 29/07/2022

Número de teléfono

Tel.:
93 880 51 11

You may also be interested in...