Pessebre del Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes

Atrás

Traductor de google :

L’arribada de Nadal és sinònim de pessebre en la nostra cultura. A Catalunya, fer el pessebre té una llarga tradició històrica: nombroses associacions de pessebristes, entre les quals hi ha l’Associació de Pessebristes de Barcelona, contribueixen, any rere any, a la continuïtat i a la preservació d’aquesta tradició cultural i festiva.

El Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes, fidel a la celebració de Nadal, organitza, en aquestes dates, el seu pessebre a l’espai de les procures, amb la col·laboració de l’Associació de Pessebristes de Barcelona.  El pessebre es podrà visitar a partir del dissabte 17 de desembre, quan el museu a més celebra una jornada de portes obertes per commemorar la mostra.

La mostra d’enguany se centra en dos grans diorames en què es representa la simbologia dels temes del naixement i l’anunciació als pastors, amb figuretes creades pels artistes de la família Demetz, fundadora de l’empresa italiana Heide Original. Aquesta empresa, fundada el 1970 per Enrico i Mariarosa Demetz, està situada a Val Gardena (Itàlia), al Tirol del Sud, al peu de les Dolomites.

Horarios

Museu Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes

Dirección:
Baixada del Monestir, 9
Distrito:
Les Corts
Barrio:
Pedralbes
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Museu Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes
Cuándo
De 17/12/2022 a 05/02/2023

Número de teléfono

Centraleta:
932563434
Fax:
932039408

You may also be interested in...