Exposició "El césped de los sueños", de Jorge Gay

Atrás

Traductor de google :

Amb aquesta exposició volem realitzar un recorregut a través del temps, en el que veurem la trajectòria de Gay al llarg de 30 anys. Efectivament Gay va començar a exposar a la Dalmau al 1991, la seva obra era de una figuració sintètica, una mica hieràtica, hereva de les acaballes del post- cubismes.

En ella es do7naven cita la llum i el cant a la natura, facetes que mai l’han abandonat. Poc a poc es va desprenent de influències i va adquirint el seu propi estil que sempre se caracteritza prr un domini del dibuix i la matèria. En les seves obres deixa entreveure històries que procedeixen de lectures pretèrites o bé de vivències recients.

Sempre il·luminades per el toc de la poesia que mai ha deixat de conrear. Així es, Jorge Gay és el pintor poeta i també el poeta pintor. Es tracta doncs d’una exposició en la que veurem les diferències cromàtiques que determinaran un període o un altre, així com les diferències temàtiques i d’estructura de les obres segons pertanyin a un moment o a un altre.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Galeria d'Art Sala Dalmau.

Galeria d'Art Sala Dalmau

Dirección:
Consell de Cent, 349
Distrito:
Eixample
Barrio:
la Dreta de l'Eixample
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Galeria d'Art Sala Dalmau
Cuándo
De 07/04/2021 a 31/05/2021

Número de teléfono

Tel.:
932154592
Fax:
934878503

You may also be interested in...