Exposició "El port de Barcelona and beyond"

Atrás

Traductor de google :

Amb motiu de la Copa Amèrica, la galeria d’art Gothsland presenta una exposició dedicada a la història del Port de Barcelona i la costa catalana. Són gairebé mig centenar d’obres que abasten un ventall temporal des de finals del segle XIX fins a les realitzades per a aquesta mostra el 2024.

L’exhibició ofereix un recorregut per gairebé mig centenar d’obres, la majoria pictòriques, des del 1880 fins al 2024. S’han utilitzat els tres espais expositius de la galeria, de manera que el visitant descobrirà la planta principal dedicada al Port de Barcelona, amb obres que els artistes internacionals María Corte, Manu Algueró i Heath Rasmussen han creat ex professo per a aquest projecte. Així mateix, l’evolució i l’aspecte del port es reflecteix a través d’artistes que són tot un referent a la Història de l’Art com Ramon Casas, Lola Anglada, Laureà Barrau, Eliseu Meifren, Modest Urgell, Joan Roig Soler, Carlos Vázquez i també el britànic John Hassall.

Les altres dues sales estan dedicades a la Costa catalana i aquells espais que van servir d’inspiració per a aquella generació de grans mestres de finals del segle XIX fins a mitjans del segle XX. Per tant, les marines de Cadaqués mereixen un protagonisme destacat, encara que no només es mostren obres de la mítica població, també s’hi reflecteixen localitats amb especial tradició marinera com Venècia, Nova York, Sitges, Palma de Mallorca, Lloret de Mar, Montgat, Mataró , Tarragona, Tamarit i una inusual escena de Bangkok.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Galeria d'Art Gothsland.

Galeria d'Art Gothsland

Dirección:
Consell de Cent, 331
Distrito:
Eixample
Barrio:
la Dreta de l'Eixample
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Galeria d'Art Gothsland
Cuándo
De 04/06/2024 a 24/07/2024

Número de teléfono

Tel.:
934881922
Fax:
934876502

Página web

Web:
http://www.gothsland.com

You may also be interested in...