Exposició 'Equilibri i ritme constructiu' d'Alceu Ribeiro

Atrás

Traductor de google :

naugurem la temporada 2021-22 amb l’exposició Alceu Ribeiro - Equilibri i ritmo constructiu, un recorregut per quasi 20 anys de trajectòria del pintor uruguaià. Es tracta d’una curada selecció d’obres de l’artista que inclou olis i acrílics sobre tela, collages en fusta i dibuix os. Entre les peces que hems triat, a més d’obres inèdites, n’hi ha d’altres que no s’han pogut veure en més 20 anys.

La nostra galeria sempre ha estat vinculada a Joaquín Torres-García i al seu entorn, el mestre uruguaià ha estat present en les nostres col·lectives dedicades a les avantguardes i li hem dedicat dues individuals, i ha estat aquesta relació la que ens va permetre al 1997 conèixer a Alceu Ribeiro, alumne seu al Montevideo de finals de la dècada dels 30 del segle passat.

Efectivament, Ribeiro a ser un dels seus primers deixebles al seu taller de Montevideo i amb ell va aprendre les bases del constructivisme. La nostra exposició actual es titula Alceu Ribeiro -Equilibri i ritme constructiu perquè aquests dos conceptes resulten fonamentals en el constructivisme, però molt especialment en l’obra de Ribeiro, que considerava aquestes idees com a fonamentals en la seva obra, como ell dea “el ritme es el que organitza la tela”.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Galeria d'Art Sala Dalmau.

Galeria d'Art Sala Dalmau

Dirección:
Carrer del Consell de Cent, 349
Distrito:
Eixample
Barrio:
la Dreta de l'Eixample
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Galeria d'Art Sala Dalmau
Cuándo
De 15/09/2021 a 10/11/2021

Número de teléfono

Tel.:
932154592
Fax:
934878503

You may also be interested in...