Exposició 'La Gran Bellesa'

Atrás

Traductor de google :

Quina imatge teniu sobre la vellesa? El Museu Can Framis de la Fundació Vila Casas acull la mostra La Gran Bellesa que compta amb l’obra de quinze fotògrafs de diferents nacionalitats amb l’objectiu de retre un homenatge a la vida de la gent gran del Poblenou i afrontar les idees preestablertes associades a aquesta edat. La instal·lació fotogràfica s’ha fet en col·laboració amb l’alumnat del màster de Fotografia i Disseny d’ELISAVA, que es pot visitar fins al 15 de desembre.

L’exposició col·lectiva mostra una mirada atípica sobre la vellesa, centrada en la gent gran del barri del Poblenou. Els artistes han aconseguit capturar la bellesa i l’essència d’unes persones en particular, gràcies a la interacció que hi han tingut i que els ha permès accedir a les seves vides i les seves històries. La intenció de la mostra radica en desafiar les idees preconcebudes relacionades amb la gent gran i, en lloc de destacar els estereotips habituals, l’exposició posa l’accent en la fortalesa i el carisma. 

Mitjançant aquesta visió alegre, els fotògrafs han capturat la felicitat i el benestar de les persones per celebrar aquest període vital. El resultat d’aquesta visió es reflecteix en una sèrie de retrats que podreu veure al llarg dels murs del pati del Museu Can Framis.

Aquesta mostra ha estat possible gràcies a l’equip d’artistes i curadors del màster d’ELISAVA format per Venkateshwer Acharya, Arwa Wael Adnan Al-Kayyali, Martina Alvarez Orska, Victoria Barmak Trachtman, Fiorella Giuliana Bloise Almeida, Andrea Alessandra Briceño Bernedo, Manuel Flores Mendez, Ekaterina Frolova, Dafni Fysentzidi, Helena Garriga Gimenez, Daniel Gralke Rita, Timur Khafizov, Katharina Leissing, Eric Sandstrom i Vicente Stevenson. A més, els han acompanyat els tutors Natasha Christia, Ivan Hugo i Pedro Vicente, aquest últim també en qualitat de director.

Horarios

Fundació Privada Vila Casas - Museu de Pintura Contemporània Can Framis

Dirección:
Carrer de Roc Boronat, 116*126
Distrito:
Sant Martí
Barrio:
el Parc i la Llacuna del Poblenou
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Fundació Privada Vila Casas - Museu de Pintura Contemporània Can Framis
Cuándo
De 21/06/2023 a 15/12/2023

Número de teléfono

Tel.:
933208736

You may also be interested in...