Exposició "La nueva era"

Atrás

Traductor de google :

L’Espai Mercè Sala, la sala d’exposicions del metro de l’estació de Diagonal, acull La nueva era , una mostra fotogràfica que reflexiona sobre la diversitat i la identitat de gènere. El fotògraf Jordi Otix ens acosta amb la seva obra una mirada centrada en l’art com a eina transformadora i ens mostra que l’equilibri es troba en la nostra diversitat.

La proposta comissariada pel Berdache Gender Art Festival amb la coordinació de Karakter Studio és una realitat gràcies a la col·laboració de la Fundació TMB, Trànsit Projectes, Pride Barcelona, Casa Batlló Gaudí Barcelona i EGM Quality Image.  

L’exposició està formada per un conjunt de 22 fotografies artístiques de Jordi Otix de tres models protagonistes que pretenen convidar a la reflexió entorn a la realitat de les persones diverses per raó d’orientació sexual i identitat de gènere. Les imatges, algunes de les quals mostren cossos nus, tenen com a objectiu conscienciar envers el respecte pels altres, la igualtat d’oportunitats i la no discriminació. Els tres models protagonistes de les fotografies són el Ricardo Domínguez, l’Amanda Araújo i Groupie D, i tots tres tenen una història.

El Ricardo va néixer a Cali (Colòmbia) i viu a Barcelona des del 2017. És model, actor i performer i li agradaria que la diversitat fos la tendència majoritària i que no es jutgés la gent que es troba fora de la norma. El fotògraf va captar les imatges espontàniament en moments compartits amb el Ricardo.

L’ Amanda va néixer al nord-est del Brasil i viu a Barcelona també des del 2017. És artista, activista i ha participat a la popular sèrie La Veneno. Li agradaria que hi hagués una reparació històrica en relació amb el gènere. Creu que el gènere és una construcció social i que la transfòbia és un fet institucional i estructural. Les seves fotografies mostren el seu vessant més activista.

Groupie D va néixer a São Gabriel (Brasil) i va arribar a Barcelona el 2018. El primer any a Catalunya es va dedicar al treball sexual i ara viu del seu ofici de model de publicitat. No creu en el gènere, pensa que és la invenció d’una societat incapaç d’entendre la diversitat del món. Les seves fotos es van fer en un moment d’autoconeixement molt profund.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Espai Mercè Sala.

Espai Mercè Sala

Dirección:
E.M. Diagonal,
Distrito:
Eixample
Barrio:
la Dreta de l'Eixample
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Espai Mercè Sala
Cuándo
De 08/07/2021 a 30/09/2021

You may also be interested in...