Exposició "Mark Tennant"

Atrás

Traductor de google :

Mark Tennant, format en institucions venerables com el Mayland Institute College of Art de Baltimore i la New York Academy of Art, emergeix com un mestre contemporani que desafia les tendències dominants. La seva destacada carrera inclou un període com a director del Grau de Pintura a la Academia de Arte de la Universitat de San Francisco, i les seves obres han estat exposades en llocs tan prestigiosos com el Salon d’Automne de París.

Tot i la seva arrelament a tècniques tradicionals, Tennant aconsegueix sorprendre'ns amb algunes de les obres més intrigants i rellevants de la cultura urbana actual. Les seves pintures, compostes amb amplis brotades i audaces zones de color, evocan reminiscències de l'impressionisme i capturen l'essència del moviment de les avantguardies del segle XX. Lluny de buscar el realisme, Tennant s'endinsa en la transmissió d'emo- cions implícites en colors i formes, il·luminant retrats captivadors de la joventut urbana contemporània.

Aquesta exposició ens convida a submergir-nos en el contrast entre el clàssic i el contemporani, desafiant la noció que només les corrents artístiques modernes poden explorar la riquesa de la cultura urbana. Descobrim junts com la mestria de Tennant, arrelada en la història de l'art, il·lumina noves perspectives sobre la vida a la ciutat.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Museu Europeu d'Art Modern.

Museu Europeu d'Art Modern

Dirección:
Carrer de la Barra de Ferro, 5
Distrito:
Ciutat Vella
Barrio:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Museu Europeu d'Art Modern
Cuándo
De 18/01/2024 a 12/05/2024

Número de teléfono

Tel.:
933195693
Fax:
934179360

Página web

Web:
http://www.meam.es

You may also be interested in...