Exposició 'Mart. El mirall vermell'

Atrás

Traductor de google :

La mostra aborda el nostre vincle amb Mart des de l´antiguitat fins als nostres dies. Ciència, art i literatura interactuen en un gran projecte expositiu, que coincideix en el temps amb l´arribada de tres missions espacials al Planeta Vermell. «Mart. El mirall vermell» indaga sobre la nostra condició i el nostre futur com a espècie i sobre la naturalesa última de l´univers que habitem.

Des de les primeres civilitzacions, Mart ha estat mirall, metàfora i font d´inspiració dels humans. L´exposició desplega els múltiples relats que s´han generat al voltant de Mart, des de l´antiguitat, passant per la ciència i la recerca actuals, fins a l´impacte que l´imaginari marcià ha tingut en la ficció. La mostra també obre espais de reflexió i coneixement sobre què podem aprendre del Planeta Vermell, la crisi climàtica i la vida humana en un hipotètic planeta B.

Amb més de 400 objectes, entre llibres incunables, escultures, dibuixos, còmics, pel·lícules, documents manuscrits, peces de col·leccionista i, fins i tot, un meteorit marcià, l´exposició és una aposta exhaustiva per donar a conèixer la creació artística, literària i científica al voltant de Mart.

«Mart. El mirall vermell» és un projecte expositiu comissariat per Juan Insua que incorpora la mirada de creadors audiovisuals i digitals, artistes, científics, experts i curiosos de Mart que presenten obra original dins de l´exposició.

Una programació paral·lela de debats, cinema, trobades amb experts, activitats educatives i de mediació enriqueix aquest projecte expositiu que ens connecta amb els reptes de futur en un moment de màxima rellevància històrica al planeta Mart.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Sala d'Exposicions.
Las localidades se venden en :
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona - Sala d'Exposicions

Dirección:
Montalegre, 5
Distrito:
Ciutat Vella
Barrio:
el Raval
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona - Sala d'Exposicions
Cuándo
De 25/02/2021 a 11/07/2021

Número de teléfono

Tel.:
933064100
Fax:
933064101

Página web

Web:
www.cccb.org

You may also be interested in...