Exposició 'MIRALLES. Photos & Collages'

Atrás

Traductor de google :

La Fundació Enric Miralles, amb la participació de l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, impulsen un homenatge coral a Enric Miralles, una de les figures més emblemàtiques de l’arquitectura catalana contemporània i de la defunció de la qual es van complir 20 anys el passat 2020.

MIRALLES és un programa d’exposicions i activitats que mostra al gran públic el llegat que l’arquitecte va deixar, amb obres a Barcelona -ciutat on va viure i va treballar-, Catalunya i la resta del món. L’homenatge aborda les seves diferents facetes com a creador, arquitecte, dissenyador, fotògraf i professor, oferint una mirada polièdrica i personal de la seva trajectòria.

Les activitats de MIRALLES estan comissariades per Benedetta Tagliabue i Joan Roig, i organitzades per la Fundació Enric Miralles amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, en col·laboració amb l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura (ETSAB), el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) i l’estudi d’arquitectura Miralles Tagliabue EMBT.

 

MIRALLES. Photos & Collages és una exposició que mostra part de la documentació fotogràfica de la vida i obra d'Enric Miralles. Fotografies fetes per ell mateix que recorren tant la seva vida personal com professional, els seus emblemàtics collages fotogràfics provinents de l'arxiu privat d'Enric Miralles, es mostraran de manera inèdita durant aquesta exposició, coordinada per Salvador Gilabert, professor i cap de projectes d'EMBT.


Horarios

Arts Santa Mònica. Centre de la Creativitat

Dirección:
C la Rambla, 7
Distrito:
Ciutat Vella
Barrio:
el Raval
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Arts Santa Mònica. Centre de la Creativitat
Cuándo
De 15/04/2021 a 30/06/2021

Número de teléfono

Información:
935671110
Fax:
933162817

You may also be interested in...