Exposició 'Morphos nest in a cadmium house' de Lluís Lleó

Atrás

Traductor de google :

Data final aproximada


La instal·lació de Lluís Lleó, la formen sis monòlits de pedra arenosa tallats com si fossin grans llenços pintats per les dues cares. Aquesta obra, titulada 'Morphos nest in a cadmium house', vol ser, segons Lleó, "una reflexió sobre la fragilitat de la bellesa". Per aconseguir-ho, l'artista ha distribuït els blocs en dos grups de tres per "mantenir la simetria de la façana d'accés als jardins del Palau" de Pedralbes.

Aquesta disposició, sense cap barrera entre l'obra i el ciutadà, obre la porta que, segons Lluís Lleó, "la gent jugui a pilota en aquest espai, o hi faci la migdiada, hi llegeixi i després marxi". Per l'artista, aquesta "llibertat per escollir què fer davant l'obra" representa "la democràcia de l'art".

De Manhattan, a Barcelona
Aquesta mateixa obra va ser exposada a Manhattan entre l'abril i l'agost de l'any passat i ara ha tornat a Catalunya per quedar-s'hi una bona temporada. Dels sis blocs de la instal·lació, tres són propietat de l'artista i els altres tres, del Banc Sabadell i tots han estat cedits a l'Ajuntament de Barcelona per quatre anys, prorrogables a quatre anys més. Així doncs la previsió és que estiguin instal·lats a la Diagonal a llarg termini.

Horarios

Avinguda Diagonal, al davant del Palau de Pedralbes

Dirección:
Av Diagonal, 686
Distrito:
Les Corts
Barrio:
Pedralbes
Código postal:
08034
Población:
Barcelona

Aparcamientos

Aparcament Tanatori les Corts-Menéndez Pelayo

Av Joan XXIII 23

933397216

Restaurantes

Cafeteria Dunkin' Coffee *Estació de Metro Palau Reial

E.M. Palau Reial 1

932059001

Dónde
Avinguda Diagonal, al davant del Palau de Pedralbes
Cuándo
Del 24/04/2018 al 24/04/2022.

Me gusta 150

You may also be interested in...