Exposició 'Patrim'20'

Atrás

Traductor de google :

Patrim és una selecció de les millors obres artístiques de l’alumnat del darrer any de carrera de la Facultat de Belles Arts que es realitza des de fa de més de tres dècades i que han estat adquirides per formar part de la Col·lecció Belles Arts de la Universitat de Barcelona.

La col·laboració de la Facultat de Belles Arts amb la Fundació Vila Casas fa possible que cada any la fundació aculli aquesta selecció d’obres, fet que facilita un apropament entre alumnat formats i artistes amb els circuits expositius professionals i la ciutadania en general.

L’edició Patrim 2020 ha estat marcada fortament per la situació de pandèmia que hem viscut en el darrer any i ha condicionat els processos de creació artística, com ara la materialització dels projectes en diferents llenguatges i suports. Aquesta mostra inclou obres de diversos formats: instal·lació, vídeo, fotografia, dibuix i escultura, entre d'altres.

 

En aquesta edició hi participen els següents artistes: Emili Codina Català, Ines Pedraza, Paula Pozo, Xènia Real i Gómez, Laia Rodríguez i Rita Sala.

Horarios

Fundació Privada Vila Casas - Museu de Pintura Contemporània Can Framis

Dirección:
C Roc Boronat, 116*126
Distrito:
Sant Martí
Barrio:
el Parc i la Llacuna del Poblenou
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Fundació Privada Vila Casas - Museu de Pintura Contemporània Can Framis
Cuándo
De 15/06/2021 a 25/07/2021

Número de teléfono

Tel.:
933208736

You may also be interested in...