Exposició 'Rafael Benet, el pinzell, la ploma, l'home'

Atrás

Traductor de google :

La  Biblioteca de Catalunya us convida a visitar l’exposició  "Rafael Benet, el pinzell, la ploma, l'home", comissariada per Xavier Soler i M. Mercè Riera, de la Unitat Gràfica, i  Lourdes Martín, de la Secció de Manuscrits de la BC.

Rafael Benet i Vancells (Terrassa, 1889-Barcelona, 1979) s’autoanomenà ‘pintor que escriu’, remarcant l’alta estima que tenia per l’ofici d’artista, posant-lo davant d’allò en què també va excel·lir al llarg de la seva vida: la tasca com a crític i historiador de l’art, entre d’altres.

A la Biblioteca de Catalunya no és pas minsa la presència de Benet als fons gràfics i bibliogràfics que custodiem i que ara s’amplien gràcies al donatiu de la Rosa Benet, neta seva i patrona de la Fundació Rafael Benet. Aquest fons personal, ingressat el 2019, no només se circumscriu a l’àmbit artístic i professional de Benet, sinó que inclou també correspondència enviada i rebuda a familiars i amics, textos seus manuscrits i mecanoscrits, algunes fotografies familiars i catàlegs d’exposicions.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Biblioteca Nacional de Catalunya.

Biblioteca Nacional de Catalunya

Dirección:
C Hospital, 56
Distrito:
Ciutat Vella
Barrio:
el Raval
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Biblioteca Nacional de Catalunya
Cuándo
De 13/09/2021 a 26/10/2021

Número de teléfono

Tel.:
932702300
Fax:
932702647

Página web

Web:
http://www.bnc.cat

You may also be interested in...