Exposició 'Tallers compartits. Tres casos d'estudi'

Atrás

Traductor de google :

L'exposició Tallers compartits. Tres casos d'estudi mostra les dinàmiques de treball, la producció i els aprenentatges que poden sorgir en els espais compartits pels artistes de l'escena local.

Els tres casos d'estudi il·lustren la diversitat de relacions entre els creadors i la permeabilitat que implica compartir entorn de treball. En cadascun dels casos, una parella d'artistes crea en un mateix espai: Enric Farrés Duran i Xavier Ristol a Sala 17 (Eixample, Sabadell), Tirso Orive Liarte i Aldo Urbano a Hangar (el Poblenou, Barcelona), i Idoia Montón i Sinéad Spelman a Halfhouse (la Verneda, Barcelona).

Tallers compartits. Tres casos d'estudi presenta obra de cadascun dels artistes i intervencions inèdites concebudes per a l'exposició que mostren la seva relació i la ressonància en els processos de creació.

Just ara fa cent anys, el 1921, Joan Miró es va instal·lar a la Rue Blomet de París per compartir taller amb l'escultor Pau Gargallo. Aquesta estada va dur Miró a descobrir l'escena cultural i a fer noves amistats amb un cercle d'artistes i poetes de l'època. A la Barcelona d'avui, els alts preus dels locals han portat molts artistes a treballar en espais de les fàbriques de creació o bé a compartir taller en espais industrials, sovint allunyats del centre de la ciutat. La mostra també convida a reflexionar sobre les condicions de producció de l'art contemporani en el nostre context i els seus efectes sobre la seva formalització final.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Museu.

Fundació Joan Miró - Museu

Dirección:
Av Miramar, 1
Distrito:
Sants-Montjuïc
Barrio:
el Poble-sec
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Fundació Joan Miró - Museu
Cuándo
De 28/05/2021 a 19/09/2021

Número de teléfono

Tel.:
934439470
Reservas:
934439479
Fax:
933298609

Página web

Web:
http://www.fmirobcn.org

You may also be interested in...