Exposició 'Tricicle Clic, gest, humor, llenguatge'

Atrás

Traductor de google :

Des de principis del mes de maig i fins a primers d’octubre, el Palau Robert de Barcelona serà el centre neuràlgic de l’humor intel·ligent made in Catalunya. Una gran exposició dedicada íntegrament a la companyia Tricicle i als seus quaranta anys d’activitat proporcionarà alegries, somriures i rialles al visitant, més necessaris que mai en temps de pandèmia, però també apunts d’informació, de reflexió i de coneixement entorn d’un dels principals grups de l’escena catalana i internacional contemporànies.

La mostra, comissariada per l’arquitecte Juli Capella, l’organitza el Palau Robert, adscrit a la Direcció General de Difusió del Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda, amb el suport de l’Institut Català de les Empreses Culturals del Departament de Cultura i la col·laboració de l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona i la Societat General d’Autors - Fundació SGAE.

La companyia Tricicle es va fundar el 1979 a Barcelona. Des de llavors ha desenvolupat una intensa i qualificada carrera professional que es va perllongar fins a l’any 2020, quan els seus membres van decidir acomiadar-se del públic i donar per acabada la seva trajectòria com a grup. El seu últim espectacle,  Hits, recollia els principals esquetxos dels diferents espectacles que havien creat al llarg de la seva carrera, i es donaven unes “vacances indefinides” com a Tricicle. En tot i per tot, i parlant únicament de les obres teatrals, més de 6.000 representacions i més de 400 teatres visitats a 20 països d’arreu del món. Ara és, doncs, un bon moment per fer una revisió i balanç de la seva aportació al món escènic dins la cultura catalana, espanyola i internacional. I és, també, l’oportunitat de donar les gràcies a tan singular grup teatral per totes les meravelloses estones que ens ha brindat el seu enginy.


Horarios

Otros

Se celebra en:
Sala d'Exposicions.

Palau Robert - Centre d'Informació de Catalunya - Sala d'Exposicions

Dirección:
Pg Gràcia, 107
Distrito:
Eixample
Barrio:
la Dreta de l'Eixample
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Palau Robert - Centre d'Informació de Catalunya - Sala d'Exposicions
Cuándo
De 04/05/2021 a 03/10/2021

Número de teléfono

Tel.:
932388091
Fax:
932384010

You may also be interested in...