Exposició virtual 'Rere els murs del monestir. 700 anys d'una història en femení'

Atrás

Traductor de google :


Aquest documental és el resultat d´un projecte de recerca ampli i ambiciós que permet apropar-se al monestir de Pedralbes des dels seus orígens fins al present, com mai no ho havíem pogut fer fins ara.

L´estudi de la documentació que es conserva a l´arxiu del monestir, en paral·lel amb l´anàlisi de les empremtes que les successives intervencions han deixat en l´edifici, ens permet entendre com va anar creixent i canviant al llarg dels segles fins a arribar a l´estat en què el veiem avui. Aquest monestir de fundació reial va constituir durant segles un veritable centre de poder femení molt lligat al país i, particularment, a la ciutat de Barcelona.

Mitjançant la tecnologia 3D, els espectadors es poden endinsar virtualment en algunes de les estances del monestir medieval que han estat recreades, amb la màxima fidelitat, a partir de la documentació, dels testimonis físics que s´han conservat i de paral·lels coetanis. D´altra banda, cal fer notar que, malgrat que la imatge del monestir que es presenta s´emmarca a l´inici del segle xv, s´ha inclòs asincrònicament la capella de Sant Miquel en el moment en què s´hi van dur a terme els murals que la decoren, que corresponen a una època anterior, per l´excepcionalitat que suposen dins el conjunt del monestir.

Horarios

Museu Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes

Dirección:
Bda Monestir, 9
Distrito:
Les Corts
Barrio:
Pedralbes
Código postal:
08034
Población:
Barcelona

Aparcamientos

Aparcament Marqués de Mulhacén

C Marquès de Mulhacén 51

932050209

Restaurantes

Restaurant Jardí de l'Abadessa

C Abadessa Olzet 26

932803754

Restaurant El Mato de Pedralbes

C Bisbe Català 10

932047962

Dónde
Museu Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes
Cuándo
Acto permanente

Número de teléfono

Información y reservas:
932563427 dl-dv: 10 a 14 h
Centraleta:
932563434
Fax:
932039408

Me gusta 70