Exposició "Wu Tsang"

Atrás

Traductor de google :

El MACBA estrena la instal·lació fílmica de Wu Tsang, una meditació sobre la multiplicitat de significats que encarna la protagonista de l’òpera de Georges Bizet. Carmen és un símbol de llibertat i alhora un conducte per a la misogínia, una icona del sacrifici, una força impura, generadora, que constitueix una amenaça per a l’europeïtat. Filmada a Sevilla, la pel·lícula explora les adaptacions i construccions populars del mite de Carmen, que barreja la ficció amb un paisatge històricament disputat. L’obra se serveix del moviment i del so per entreteixir les diferents escenes i personatges.

Wu Tsang (Worcester, Massachusetts, 1982) és directora de cinema i artista de performance. A les seves obres explora històries ocultes, narratives marginalitzades i la mateixa acció performativa, combinant tècniques narratives i documentals amb incursions fantàstiques en l’imaginari. Tsang reimagina representacions racialitzades i amb enfocament de gènere més enllà del marc visible per incloure-hi les múltiples perspectives canviants amb què experimentem l’esfera social.

L´exposició estarà acompanyada per una sèrie d´actuacions en col·laboració amb el Festival Grec.

Les performances i instal·lacions de Tsang s’han presentat internacionalment en museus, biennals i festivals cinematogràfics. El 2018 va rebre la prestigiosa beca MacArthur.

Horarios

Museu d'Art Contemporani de Barcelona

Dirección:
Plaça dels Àngels, 1
Distrito:
Ciutat Vella
Barrio:
el Raval
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Museu d'Art Contemporani de Barcelona
Cuándo
De 20/07/2024 a 03/11/2024

Número de teléfono

Tel.:
934813368
Tel.:
934120810
Tel.:
934121270
Tel.:
934121413
Fax:
934124602

You may also be interested in...