"Festa Major del Besòs i el Maresme"

Atrás

Traductor de google :

Més d’una trentena d’entitats, equipaments i serveis del barri sumen forces per fer realitat, un any més, la Festa Major del Besòs i el Maresme. Del 7 al 16 de juny, els espais públics del barri s’omplen de vida i dinamisme per gaudir en comunitat de balls, sopars comunitaris, festes infantils, concerts de música, recorreguts històrics, teatre, competicions esportives i molta cultura popular. El programa complet es pot consultar a l’apartat “Adjunts”.

Els actes festius comencen divendres 7 de juny amb el Pregó de la Festa Major i el Pregó Jove, a les 19 h a la rbla. Prim (amb el c. Ferrer Bassa). A continuació, tindrà lloc el lliurament de premis del concurs infantil de cartells, del qual ha sorgit la imatge de la Festa Major d’enguany. Diverses entitats del barri, amb la col·laboració dels centres educatius, han volgut donar més protagonisme a la mainada en la Festa Major organitzant la primera edició d’aquest certamen creatiu. La nit de divendres, després del sopar comunitari, el veïnat podrà ballar amb el Grup Remember i una sessió de DJ.

El mateix espai de la rbla. Prim servirà d’escenari per a una activitat de lleure oberta al barri el matí de dissabte 8, i per al concurs Tú sí que vales a la tarda, que estarà acompanyat per una Fira de pintxos. A partir de les 22 h, se celebrarà la Festa Jove amb una nit de concerts i DJ.

Del 10 al 14 de juny, les entitats han organitzat activitats per a infants (una gimcana infantil el dia 10 o una festa infantil dijous 13), itineraris històrics, culturals i ecològics i també competicions esportives (3×3 de bàsquet i torneig de futbol sala infantil el dia 14). Martinet Solidari celebrarà la festa del seu 25è aniversari divendres 14 als jardins Maria Pi i Ferrer amb un dinar popular i música.

Durant l’últim cap de setmana de Festa Major, el Museu de Ciències Naturals oferirà dues jornades de portes obertes i diverses activitats familiars.

Dissabte 15 de juny, el programa d’actes començarà amb la passejada “El Besòs i el Maresme: de la lluita veïnal a l’última transformació de litoral” i continuarà a la tarda amb la trobada de cultura popular i el correfoc de la Festa Major. El programa tancarà la jornada de dissabte amb una nit de concerts a la rbla. Prim.

Diumenge 16 de juny, el veïnat es despertarà amb les Matinades Geganteres i trabucada que recorreran els carrers del barri de 8 a 10 h per donar pas a la Trobada Gegantera. A la tarda, se celebrarà una festa intercultural amb sardanes, paella de germanor i concerts. Un castell de focs posarà punt final a la Festa Major la nit de diumenge a la rbla. Prim (amb c. Gran Via).

Podeu consultar el programa complet al següent enllaç

Diferents espais i equipaments del barri del Besòs i El Maresme

Distrito:
Sant Martí
Barrio:
el Besòs i el Maresme
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Diferents espais i equipaments del barri del Besòs i El Maresme
Cuándo
De 07/06/2024 a 16/06/2024

Número de teléfono

Tel.:
933080102

You may also be interested in...