Festival Canet Rock 2020

Atrás

Traductor de google :

Inicialment previst pel 4 de juliol, es posposa fins el 3 d'octubre. Les entrades adquirides són vàlides per la nova data.


El 3 d'octubre de 2020 el Pla d´en Sala es convertirà un any més en la festa major de Catalunya amb les actuacions de grups de trajectòria com Manel, Oques Grasses, Doctor Prats, Els Amics de les Arts, Itaca Band, Sopa de Cabra i Roba Estesa que compartiran escenari amb noves apostes d´estils tan diferents com Miki Núñez, Ciudad Jara, Lildami, No Logo, o Jazzwoman. I els encarregats de que la festa sigui non stop: Miquel del Roig, Cesc i els Dj´s Ernest Codina, Carles Pérez i Pd Artur Busquets.

L´essència de La Raíz i d´Aspencat també hi seran presents de la mà de Ciudad Jara i No Logo. Pablo Sánchez, ex-líder de La Raíz, presentarà Ciudad Jara, el seu nou projecte que manté intacta l´herència de la banda dissolta el 2018 i que apunta a ser un dels grans fenòmens del 2020. I un altre valencià que també torna als escenaris és Kiko Tur, exlíder d´Aspencat. El seu nou projecte és No Logo que neix amb la consciència que la música ha de ser una eina de transformació social.

Horarios

Canet de Mar

Población:
Canet mar
Dónde
Canet de Mar
Cuándo
03/10/2020

Me gusta 34

You may also be interested in...