Festival de Literatura Llatinoamericana "KM Amèrica"

Atrás

Traductor de google :

El Festival de Literatura Llatinoamericana KM Amèrica torna aquest 2024 amb més de vint autors i autores de diferents generacions, geografies i diversitat de tendències literàries. 

En aquesta tercera edició, el festival posa l’accent en la relació entre el cos i la paraula: en quines parts del cos, òrgans, peces de la nostra anatomia, resideixen els elements que funden els nostres relats, la nostra història, la nostra cultura? La memòria com una segona pell; el cervell com el dipòsit del passat; el llibre com un cos amb milers de braços; el rostre, d’on emana la veu; la llengua, que lluita contra l’oblit; l’ull, que fixa la seva atenció en la paraula; el cor, que segueix el ritme de les emocions. Així, mitjançant la sinapsi entre el material del cos i l’immaterial del relat, KM Amèrica 2024 ens convida a reflexionar sobre tot allò que ens lliga físicament a les històries que ens donen identitat i memòria.   

Organitzat per Casa Amèrica Catalunya i Biblioteques de Barcelona, sota la curadoria de l’escriptor de Sinaloa Eduardo Ruiz Sosa, el festival connecta diferents veus d’Amèrica Llatina i el Carib amb la literatura catalana en converses, entrevistes, rutes literàries, espectacles de literatura oral, un taller impartit per Alejandro Zambra i una sessió de lectura en veu alta amb els escriptors i escriptores convidats al festival i on sonaran els seus accents diversos.

Casa Amèrica, Biblioteca Gabriel Garcia Màrquez i a la Biblioteca Francesca Bonnemaison

Ciudad:
Barcelona
Dónde
Casa Amèrica, Biblioteca Gabriel Garcia Màrquez i a la Biblioteca Francesca Bonnemaison
Cuándo
De 18/06/2024 a 22/06/2024

Número de teléfono

Tel.:
93 002 65 12​

You may also be interested in...