Festival "DESVARÍO. Flamenco 22 Nou Barris"

Atrás

Traductor de google :

El pati de la seu del Districte de Nou Barris es converteix en un escenari dedicat al flamenc per presentar un festival nascut l’any 2000 i que actualment gestiona l’associació El Dorado.

22 de juliol, a les 21 h: Arcángel (cante), Miguel Ángel Cortés (guitarra), Los Mellis (palmes).

23 de juliol, a les 21 h: Vanessa Aibar (dansa), María Marín (cante i guitarra), Carlos Bonilla (fotografia – Certidumbres). L’entrada inclou el concert del mateix dia a les 22.30 h.

23 de juliol, a les 22.30 h: Josemi Carmona (guitarra), Javier Colina (contrabaix), José Manuel Ruiz Motos Bandolero (bateria i percussions). Col·laboració especial de Pepe Habichuela (guitarra). L’entrada inclou el concert del mateix dia a les 21 h.

24 de juliol, a les 20 h: Alba Carmona (cante), Jesús Guerrero (guitarra). L’entrada inclou el concert del mateix dia a les 21.30 h.

24 de juliol, a les 21.30 h: Andrés Marín (baile), José Valencia (cante), Salvador Gutiérrez (guitarra), Raúl Cantizano (guitarra), Dani Suárez (bateria i percussions). L’entrada inclou el concert del mateix dia a les 20 h.

Com a activitats paral·leles, el mateix dissabte 23 de juliol el festival programa un seguit de propostes que van des de les improvisacions a partir del flamenc de Cronexiones (12.00 h), una iniciativa de la ballarina, coreògrafa i pedagoga Ana Pérez i el coreògraf i ballarí Pol Jiménez, fins a la trobada feliç entre les formes més innovadores del flamenc de Juan Carlos Lérida i les arts escèniques aplicades a la gastronomia de Marina Monsonís a La hora del ritual (13.00 h). També el dissabte 23 la bailaora Karen Lugo ens proposa una versió familiar del seu espectacle Lotería (17 h), on es combinen el cante, el baile i la música flamenca. A més, durant el festival una instal·lació permetrà veure una tria de l’arxiu audiovisual d’El Dorado.

Una coproducció del Districte de Nou Barris i El Dorado, Sociedad Flamenca Barcelonesa.

Amb el suport del Grec 2022 Festival de Barcelona.

Horarios

Otros

Las localidades se venden en :
Web Festival GREC.
Organizado por:
Institut de Cultura de Barcelona.

Pati del Districte de Nou Barris

Dirección:
Plaça Major de Nou Barris, 1
Distrito:
Nou Barris
Barrio:
la Guineueta
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Pati del Districte de Nou Barris
Cuándo
De 22/07/2022 a 24/07/2022

You may also be interested in...