"Grec'20" Festival de Barcelona: Dates de celebració

Atrás

Traductor de google :

Es mantenen les dates previstes, es farà exclusivament a la zona de Montjuïc, adaptant-se a les mesures sanitàries que s'estipulin per la COVID19


El Grec Festival de Barcelona reforça el suport al teixit artístic barceloní i català amb una programació d'una vuitantena d'espectacles especialment centrada en la creació local, un caràcter inclusiu que es tradueix en un preu reduït, una aposta per nous formats i una localització centrada especialment en la muntanya de Montjuïc.

Al Grec podrem veure enguany una cinquantena de coproduccions del festival amb artistes i companyies locals, als quals s'afegiran una quinzena d'espectacles de la temporada actual que s'havien de representar aquests dies però que han hagut de ser cancel·lats a causa de la crisi de la covid-19. Completa la programació una quinzena més d'espectacles procedents de fora de Catalunya.

Els espectacles programats tindran, un preu únic de 15 € que quedaran reduïts a 5 € en el cas dels espectacles de caràcter familiar.

Quins espais acolliran les representacions quan es facin de manera física? Principalment, els escenaris públics que estan situats a la muntanya de Montjuïc.

Vist el caràcter excepcional de la crisi sanitària que vivim i l'aparició de propostes que exploren nous formats escènics, el Grec Festival de Barcelona oferirà també activitats i experiències escèniques en línia.

Si, de tota manera, algunes de les produccions previstes en el Grec no es poguessin representar durant el juliol o agost, s´integrarien en nou programa, De Grec a Grec, que permetria que es representessin posteriorment en teatres i festivals, sempre amb l'etiqueta del festival de Barcelona.

La programació d'espectacles i la venda d'entrades estarán disponibles al mes de juny.

Es recorda als espectadors i espectadores que el Nadal passat van comprar el Val regal 2020 del festival que podran optar per bescanviar el seu val per entrades, tal com estava previst, o bé per la devolució de l´import de la compra.
Aquests espectadors rebran pròximament un correu a l'adreça d'e-mail que van facilitar en el procés de compra, amb indicacions sobre com procedir en un o altre cas.

Otros

Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona. - Grec Festival de Barcelona
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina.

Montjuïc

Dirección:
Pg Santa Madrona, 38
Distrito:
Sants-Montjuïc
Barrio:
El Poble-sec
Código postal:
08038
Población:
Barcelona

Aparcamientos

Aparcament Ciutat de Teatre

C França Xica 35

934246160

Restaurantes

Bistro - Bar Oakanda

C Lleida 55

935178436

Restaurant Casa Xica

C França Xica 20

936005858

Restaurant Xemei

Pg Exposició 85

935535140

Restaurant La Font del Gat

Pg Santa Madrona 28

932890404

Teatre Lliure

Pl Margarida Xirgu 1

663762035

Dónde
Montjuïc
Cuándo
Juliol i agost (dates aproximades)

Me gusta 336

You may also be interested in...

Users who viewed this also viewed...

Teatre GrecPg Santa Madrona 36 (Sants-Montjuïc)
Teatre GrecPg Santa Madrona 36 (Sants-Montjuïc)