Grup de consum ecològic

Atrás

Traductor de google :

Al casal hi tenim un grup de consum ecològic que està en marxa des de fa un temps. Aquest grup està composat per persones o famílies que reben una cistella cada dues setmanes, amb verdures ecològiques provinents del Mas la Datzira, una cooperativa de pageses del moianès que produeixen tot tipus de verdures i productes elaborats.

El grup de consum es caracteritza, a diferència del consum dominant, pel consum de producte 100% ecològic, l'establiment d'una relació horitzontal, justa i directa entre pagès i consumidor, l'assemblearisme i l'autogestió.

Aquest grup, que es gestiona de manera assembleària, s'encarrega de rebre les cistelles, fer les comandes de verdures que no s'inclouen a la cistella tancada (les extres), mantenir ordenat l'espai durant el repartiment i carregar les caixes plenes i buides que ens porten amb la furgoneta.

El repartiment de la cistella es fa els dijous a partir de les 18h, i tenim alguna plaça per poder acollir nous i noves membres del grup de consum. Si tens ganes de consumir un producte ecològic, de proximitat, i amb un compromís amb el bon tracte i la solidaritat amb la pagesia, contacta amb nosaltres i t'explicarem com ho has de fer.

Si voleu contactar amb el grup, el nostre correu electrònic és grupconsumcalisidret@gmail.com

Horarios

Otros

Se celebra en:
Casal Ca l'Isidret.
Dirección:
Carrer de Josep Pla, 174
Distrito:
Sant Martí
Barrio:
Provençals del Poblenou
Ciudad:
Barcelona
Cuándo
De 24/01/2019 a 31/12/2021

Número de teléfono

Tel.:
933051204

You may also be interested in...