Iconiqa 5: Symone + Pitita

Atrás

Traductor de google :

Iconiqa, la festa reina dels diumenges a Razzmatazz, ja va per la cinquena edició. Des del mes de maig del 2023, quan vam tenir el plaer d'acollir el seu primer sarau, Iconiqa s'ha convertit en la icona barcelonina l'excel·lència queer i l'univers drag, de la mà de The Queer Indigo, responsable de la criatura. Una trobada imprescindible a l'agenda cultural de la ciutat, que ens submergeix a la cultura ballroom i voguing, en un espectacle únic on tot el temps passen coses. Per les seves anteriors edicions han passat Gigi Goode, Gottmik, Sagittària, Hungry, Amanda Lepore, Marina o Violet Chachki, entre altres reines del drag i tantes grans artistes locals.

Per a aquesta nova edició, tenim el plaer de rebre Symone, guanyadora de l'edició número 13 de RuPaul's Drag Race i Pitita, que va aconseguir el triomf de la tercera temporada Drag Race Espanya, respectivament.

Aquí pots llegir les entrevistes a Gottmik a Xangai i Metall; ia Sagittaria a Loverboy i Amanda Lepore a Xangai

SYMONE

La model i drag nord-americà Symone salt a la fama tres guanyar la temporada número 13 de RuPaul's Drag Race, el 2021. Forma part del col·lectiu queer House of Avalon, de la qual també forma part Gigi Goode, protagonista de la nostra anterior i sonada edició de Iconica. De fet, Goode es va encarregar de la majoria de perruques que Symone porto al programa.

PITETA

La barcelonina Pitita, o Pititta Queen, com també se la coneix, va ser la vencedora de la tercera temporada de Drag Race Espanya, el 2023. El seu pas per aquesta edició, que no va estar exempt de certa polèmica, no va deixar ningú indiferent, sent la primera concursant del concurs a guanyar quatre maxi reptes en una sola temporada.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Razzmatazz.
Las localidades se venden en :
Razzmatazz.

Razzmatazz

Dirección:
C Almogàvers, 122
Distrito:
Sant Martí
Barrio:
el Parc i la Llacuna del Poblenou
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Razzmatazz
Cuándo
12/05/2024

Número de teléfono

Tel.:
933208200
Fax:
933000302

You may also be interested in...