'Itinerari sonor al xalet', amb Burruezo & Nur Camerata + Virginia Joëlle, Orquestra Basarab i Sealskin Música

Atrás

Traductor de google :

Al Pati del centre cívic Casa Golferichs

Un itinerari on a cada sala ens espera una experiència musical:

El pop electrònic de Sealskin, que presentarà el seu nou EP Memory of soul, un ambient sonor replet d'harmonies i melodies emotives inspirades en la Terra i en la música d'arrel. La música balcànica de l’Orquestra Basarab, un potent directe d’una fusió moderna, alegre, desenfadada, bohèmia i alhora respectuosa amb la tradició. Les sonoritats neoandalusines de Burruezo & Nur Camerata, un dels màxims exponents de la representació actual d’aquesta música a les nostres terres. L’acompanya la ballarina Virginia Joëlle.

Burruezo & Nur Camerata + Virginia Joëlle, un espectacle entre allò cortesà i allò popular, entre allò trobador i erudit, entre allò tavernari i allò místic. Música i dansa que sedueixen. Per descomptat Burruezo i els seus no deixaran de tocar algunes d'aquelles peces de discos anteriors i que ja són clàssics del seu repertori, com “La móra d’Aragó”, “Ebrios de amor divino, al-Kauthar”, “Nur-Llum”, “Larache”... L’artista i el seu grup han recorregut tot Catalunya, tot l’estat espanyol i ha fet concerts a països com Alemanya, Sudan, Turquia, Polònia, França, Marroc, Algèria, etc. Burruezo, a més de director de la Nur Camerata, també és cofundador i coordinador de The Ecologist, una publicació que defensa l'ecologia profunda i espiritual.

Sealskin. En els seus directes, l'artista multicultural Sealskin, crea un ambient sonor exòtic i sentimental teixit amb veus que condueixen codis emocionals globals, i sons acústics i electrònics.

Basarab és un projecte amb un directe d'alt nivell que passa per diversos estils musicals que no deixarà a l'espectador impassible.

Sealskin: Originalment procedent de Rússia, amb arrels de Mongòlia i Armènia, la cantant Sealskin produeix una música que reflecteix la seva ànima multicultural i la passió per diferents ètnies musicals i indígenes. A l’inici de la seva carrera (2017) Margo, coneguda sota el nom de Sealskin, va enfocar-se cap a l’electrònica d’autor i pop alternatiu, però a mesura que el projecte avançava la seva idea base va anar mutant cada cop més cap a sons orgànics, barrejant instruments acústics i d'arrel amb veus folklòriques.

Orquestra Basarab: Música d'autor composta per Anatol Eremciuc. Músics professionals de llarga trajectòria, amb l’objectiu de difondre el folklore i matisos de la regió de Basaràbia.

Un projecte que beu del folklore que es produeix en el territori comprès entre els rius Nistru i Prut, anomenat Basaràbia. Aquesta zona situada a l'est d'Europa entre Romania i Ucraïna és l'actual República de Moldàvia. Un lloc on, històricament, han conviscut moltes ètnies diferents, i com a resultat s'ha barrejat la cultura autòctona (folklore romanès) amb les cultures sobrevingudes (folklores com el grec, jueu, búlgar, turc, gitano, rus, ucraïnès i polonès). Orquestra Basarab comprèn tots els estils de música folklòrica de la regió (klezmer, gipsy, balkànic ).

Burruezo & Nur Camerata + Virginia Joëlle: Pedro Burruezo és un artista amb una trajectòria de quasi 40 anys, especialitzat en músiques medievals sota un prisma contemporani, ha actuat en escenaris de mig món. Arapresenten el seu darrer disc Al-Majnún (Satélite K). Un espectacle que, amb el subtítol de “La Petjada Andalusina”, és un compendi de peces inspirades en el món d'al-Andalus i cançons tradicionals andalusines interpretades sota nous prismes. Pedro Burruezo i la seva cohort d'excel·lents músics ens transporten amb la seva música a un món entre Orient i Occident, entre el passat i el futur, entre la tradició i la transgressió. Virginia Joëlle s’encarrega de les danses giròvagues i neoandalusines.

Horarios

Otros

Se celebra en:
Centre Cívic Casa Golferichs.
Inscripciones en:
Centre Cívic Casa Golferichs.

Centre Cívic Casa Golferichs

Dirección:
Gran Via de les Corts Catalanes, 491
Distrito:
Eixample
Barrio:
la Nova Esquerra de l'Eixample
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Centre Cívic Casa Golferichs
Cuándo
15/07/2022

Número de teléfono

Reservas:
933 237 790 A partir del 8 de juliol
Tel.:
933237790
Fax:
934510932

You may also be interested in...