'Kosmopolis 2022' Festa Internacional de la Literatura Amplificada

Atrás

Traductor de google :

Al llarg de tot l’any, el CCCB ofereix un programa d’activitats per mantenir viu, entre les seves diferents edicions, l’esperit del festival biennal Kosmopolis dedicat a la literatura en tots els seus vessants.

Les quatre primeres sessions d’aquest 2022 ens apropen a la bogeria de Hamlet (21 gener), a l’obra de Dante(26 gener) i a les darreres novetats editorials d’ Amélie Nothomb(2 febrer) i Judith Schalansky(9 febrer), amb la presència d’ambdues autores a Barcelona.

“Hamlet: l'arma de la bogeria”. Conversa amb Ester Jordana i José Valenzuela

Divendres, 21 de gener a les 18.30 h. Auditori del CCCB.

En aquesta sessió, la professora de filosofia Ester Jordana i el professor i enginyer José Valenzuela conversaran sobre Hamlet i el paper de la bogeria en aquesta tragèdia i establiran paral·lelismes amb el tractament de la bogeria en la societat contemporània.

Aquesta activitat està organitzada amb La Perla 29 en el marc de les representacions del nou muntatge de l’obra de Shakespeare Hamlet Aribau .

“Dante, un foc que no s'apaga”. Conversa amb Alessandro Barbero i José Maria Micó

Dimecres 26 de gener a les 18.30 h. Sala Teatre del CCCB.

Amb motiu dels set-cents anys de la mort de Dante Alighieri, Alessandro Barbero i José María Micó ens aportaran les claus per llegir avui un dels autors fonamentals de la cultura europea, acompanyats d’una lectura a càrrec de l’actriu Mercedes Sampietro .

Amélie Nothomb conversa amb Sergi Pàmies. “La set d’escriure”

Dimecres 2 de febrer a les 18.30 h. Sala Teatre del CCCB.

Aprofitant la publicació de la seva darrera novel·la, Set (Anagrama, 2022) , l’escriptora belga Amélie Nothomb conversarà al CCCB sobre la seva trajectòria literària amb Sergi Pàmies , escriptor i traductor de bona part de les seves novel·les. Nothomb parlarà sobre la seva grafomania (escriu almenys quatre hores cada dia) i sobre l’origen de les seves històries, que l’han situada com una de les grans autores de les lletres franceses.

Judith Schalansky. “Inventari de coses perdudes”

Dimecres 9 de febrer a les 18.30 h. Sala Teatre del CCCB.

Arran de l’ Inventari de coses perdudes (Més Llibres, 2020 i Acantilado, 2021), el seu nou llibre-arxiu, l’escriptora alemanya Judith Schalansky visitarà el CCCB per parlar del poder de la memòria i de la potència de la ficció per recordar i reviure allò que hem estat o hem conegut.

Samanta Schweblin conversa ambJorge Carrión al CCCB

Dimecres23 de març a les 18.30 h. Hall del CCCB

 El CCCB us convida a la conversa que entaularan els escriptors Samanta Schweblin i Jorge Carrión el proper dimecres 23 de març a partir de les 18.30h al Hall del CCCB. Schweblin, considerada una de les veus clau de la nova literatura llatinoamericana, ens parlarà de la seva narrativa, una obra entre el realisme incòmode, la fantasia i la ciència-ficció.

Horarios

Dirección:
C Montalegre, 5
Distrito:
Ciutat Vella
Barrio:
el Raval
Ciudad:
Barcelona
Cuándo
De 21/01/2022 a 31/12/2022

Número de teléfono

Tel.:
933064100
Fax:
933064101

You may also be interested in...