“Daido Moriyama: A Diary”

Atrás

Traductor de google :

Exposiciones. Cincuenta años de creación del icónico fotógrafo japonés Daido Moriyama, Premio Hasselblad 2019.

La Fundación Foto Colectania inaugura la exposición “Daido Moriyama: A Diary”, sobre la figura del influyente fotógrafo japonés Moriyama, ganador del prestigioso Premio Hasselblad, considerado el Nobel de la fotografía, en el 2019.

Moriyama es uno de los fotógrafos más reconocidos del Japón, elogiado tanto por el enfoque radical de los temas que trata como por su aproximación a la fotografía. Sus imágenes reflejan una visión subjetiva y auténtica de la vida en la ciudad y del caos de la existencia cotidiana.

De estilo audaz e intransigente, el fotógrafo fue el artista más destacado del movimiento Provoke, que tuvo un papel esencial a la hora de liberar la fotografía de la tradición e interrogar la naturaleza del medio.

Horarios

Otros

Se celebra a:
Fundació Privada Foto Colectania.
Es venen les entrades a:
Fundació Privada Foto Colectania.


La Fundació Foto Colectania, gràcies a la col·laboració principal de la Fundació Banc Sabadell, inaugura l´exposició DAIDO MORIYAMA: A Diary, comissariada per Sara Walker i Louise Wolthers, al voltant de la figura de l'icònic fotògraf japonès, que va ser guardonat l´any 2019 amb el prestigiós premi Hasselblad.

A Diary és una habitació plena de nombrosos estrats d'una vida real: la vida d'Daido Moriyama són les seves imatges.
Les fotografies d'aquesta exposició són el resultat de gairebé cinquanta anys de creació d'imatges, que no poden llegir-se de manera cronològica o en grups temàtics.

Les obres procedeixen de la Fundació Hasselblad a Göteborg (Suècia), que ha produït la mostra amb motiu de l'entrega del prestigiós Premi Hasselblad a Daido Moriyama l´any 2019. El prolífic i influent artista japonès va aconseguir el guardó, considerat com el Nobel de la fotografia, l'any en què la Fundació Hasselblad celebrava el seu 40è aniversari.

Moriyama és un dels fotògrafs més reconeguts del Japó, elogiat tant pel seu enfocament radical dels temes que tracta, com per la seva aproximació a la fotografia. Les imatges de Moriyama reflecteixen una visió subjectiva i autèntica de la vida a la ciutat i del caos de l'existència quotidiana. El seu treball ocupa un espai únic entre l'il·lusori i el real. Moriyama es va convertir en l'artista més destacat del moviment Provoke, que va jugar un paper essencial a l'hora d'alliberar la fotografia de la tradició i interrogar la naturalesa del mitjà. El seu estil audaç i intransigent ha ajudat al reconeixement de la fotografia japonesa en un context internacional.

Fundació Privada Foto Colectania

Dirección:
Pg Picasso, 14
Distrito:
Ciutat Vella
Barrio:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Código postal:
08003
Población:
Barcelona

Aparcamientos

Aparcament Born

Pl Comercial 1

932683834

Aparcament Promoinmo

C Comerç 32

933151658

Restaurantes

Restaurant Casa Nova

Pg Born 27

933100786

Restaurant Cafeteria El Montana

C Comerç 4

933106595

Restaurant Fismuler

C Rec 17

935140050

Restaurant Loft del Born

Pl Comercial 2

932691856

Bar Cocteleria Mama Shake

C Fonollar 8

664096932

Dónde
Fundació Privada Foto Colectania
Cuándo
Del 03/06/2020 al 04/10/2020.

Número de teléfono

Tel.:
932171626

Página web

Web:
fotocolectania.org/ca/

Me gusta 37

You may also be interested in...