“Monet, la experiencia inmersiva”

Atrás

Traductor de google :

Reobertura de l'exposició, 1 de juliol
Aforament limitat a 30 persones per hora

Exposiciones. La exposición combina tecnologías de última generación para descubrir la obra de Monet.

Unas proyecciones de gran formato en alta definición inundan el espacio central del IDEAL, en el Poblenou, y explican de manera sorprendente la particular técnica pictórica de Monet y la historia de sus obras más populares.

En la zona de realidad virtual, los visitantes se pasean por los destinos más importantes de la vida del pintor: desde su infancia en Le Havre, la juventud en París, las estancias en Londres, el refugio holandés de Zaandam, la vida familiar en Argenteuil, hasta la última etapa en Giverny.

“Monet, la experiencia inmersiva” es una propuesta única a escala mundial que invita a sumergirse en las obras maestras más extraordinarias del impresionismo.

Horarios

Otros

Se celebra a:
Centre d'Arts Digitals l'Ideal.


Claude Monet (París, 1840 – Giverny, 1926) va ser un pioner en l'ús de la pinzellada lliure i l'autor del quadre "Impressió, sol naixent", que va servir per donar nom al moviment artístic conegut com impressionisme. L'exposició combina tecnologies d'última generació per descobrir com Monet, liderant tota una generació d'artistes, va saber observar i representar la realitat d'una manera revolucionària. Després de l'aparició de la fotografia, el repte dels artistes com Monet va ser pintar la realitat canviant, els instants fugissers, entenent l'art de la pintura com un acte espontani.

Projeccions de gran format en alta definició inundaran l'espai central de l'IDEAL explicant de manera sorprenent la particular tècnica pictòrica de Monet i la història de les seves obres més populars. Un homenatge al pintor que va canviar la història de l'art aprenent a capturar la bellesa d'allò efímer.

A la zona de realitat virtual, els visitants podran passejar-se pels destins més importants de la vida del pintor: des de la seva infantesa a Le Havre, la joventut a París, les estades a Londres, el refugi holandès de Zaandam, la vida familiar a Argenteuil, fins a la seva última etapa a Giverny.

"Monet, l'experiència immersiva" és una proposta única a escala mundial que convida a submergir-se en les més extraordinàries obres mestres de l'impressionisme.

Centre d'Arts Digitals l'Ideal

Dirección:
C Doctor Trueta, 196*198
Distrito:
Sant Martí
Barrio:
El Poblenou
Código postal:
08005
Población:
Barcelona

Aparcamientos

Aparcament Residencial Tibidabo

Rbla Poblenou 29

934677123

Aparcament Luis Massuet Chanut

C Joncar 13

933091942

Restaurantes

Restaurant La Real Hamburguesería *Doctor Trueta

C Doctor Trueta 218

938328694

Restaurant Més De Vi

C Marià Aguiló 123

930079151

Bar Restaurant Colom

Rbla Poblenou 56

933158616

Restaurant Tannat

C Ramon Turró 181

932214494

Restaurant Pizzeria Stuzzichini

C Amistat 21

931773992

Dónde
Centre d'Arts Digitals l'Ideal
Cuándo
Del 01/07/2020 al 13/09/2020.

Página web

Web venta de entradas:
https://idealbarcelona.com/

Me gusta 303

You may also be interested in...