MARES I PARES CONSCIENTS. Com acompanyar els nostres fills i filles des de l'Atenció Plena

Atrás

Traductor de google :

A càrrec de Rosa Garriga , terapeuta familiar, psicoterapeuta, coach relacional i facilitadora de Mindfulness. A través del recurs del Mindfulness i de la atenció plena podem cultivar l'atenció al moment present, sense judici i amb amabilitat, de manera que ens puguem relacionar amb les dificultats d'una manera més útil. Si ens ocupem de nosaltres mateixos i del nostre rol com a pare/mare podrem acompanyar millor els nostres infants i adolescents. 

El programa psicodeducatiu es realitzarà a partir de 6 sis sessions de dues hores: 

1a sessió Cultivar la presència. Entrenar l'atenció. La família com un sistema en evolució. Què passa a l'adolescència? Què és l'atenció plena i com ens pot ajudar a ser uns pares i mares més presents. Practicant l'atenció plena.

2a sessió Ser pare, ser mare... quines històries ens expliquem Com construïm la nostra mirada sobre els nostres fills i filles, i sobre nosaltres mateixos com a pares i mares? Practicant altres mirades. 

3a sessió Regulació emocional. Identificar les emocions i la seva funció. Com ocupar-nos d'elles d'una manera més útil des de la posició de pare i mare? Practicant la regulació emocional. Identificar els estressors en les relacions amb fills i filles. 

4a sessió La comunicació conscient. Identificar les dificultats en la comunicació amb els fills i filles. Què és la comunicació conscient i l'escolta atenta? Com ens poden ajudar a abordar les comunicacions difícils? Practicant l'escolta atenta. 

5a sessió La confiança i els límits El límits com a una eina en el desenvolupament de l'autoregulació dels i les adolescents. L'equilibri dinàmic entre la confiança i els límits. Practicant "la mirada al món des dels ulls del teu fill/a" 

6a sessió Cuidar d'un mateix. Cuidar dels altres Com ocupar-nos del nostre propi benestar? Les claus del cultiu del benestar. Practicant "amabilitat cap a una mateixa i cap a les adolescents". Compassió i autocompassió. Com portar l’atenció plena la vida familiar. Les sessions combinen explicació teòrica, dinàmiques i diàleg amb pràctiques d’atenció plena. Els participants disposaran d’àudios i material d’acompanyament per continuar fent pràctiques i seguiment entre sessions. 

Horarios

Centre per a Famílies amb Adolescents

Dirección:
Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 64 - 78
Distrito:
Gràcia
Barrio:
el Camp d'en Grassot i Gràcia Nova
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Centre per a Famílies amb Adolescents
Cuándo
De 18/10/2022 a 29/11/2022

You may also be interested in...