Òpera "Otello" dirigida per Gustavo Dudamel

Atrás

Traductor de google :

El director de l'Orquestra Filharmònica de Los Àngeles, Gustavo Dudamel, substitueix el mestre Riccardo Frizza, que suspèn la seva participació a Otello per motius d´agenda. L'òpera de Verdi, basada en la obra de Shakespeare, comptarà amb un total d´onze funcions, totes incloses en abonaments del Teatre.

Quan Verdi es va tancar a escriure una òpera basada en l'Othello de Shakespeare, inicialment va voler titular-la Jago, atès que l'Otello de Rossini encara gaudia d'un gran èxit. Atret per la maldat d'un personatge manipulador i obsessiu, Verdi li va regalar algunes de les pàgines i frases musicals de l'obra. D'altra banda, el gelós musulmà i la seva ingènua esposa acaben sent les víctimes de la seva audàcia diabòlica. Les celebrades frases d'entrada de l'heroic Otello, en una de les entrades més grans de la història de l'òpera, seguides d'un pla perfecte ple de mentides i estratègies, condueixen a la desintegració d'un Otello obsessiu i gelós, així com a la mort de Desdemona. Jago, en la seva estratègia, veu aquesta feblesa en Otello. Entre la magnificència del guerrer noble i virtuós del primer acte i l'home que se suïcida veient la seva decadència moral, hi ha una lenta degradació. Al final ja és un "altre". La intensitat de la tragèdia aquí s'amaga en la intimitat de dubtar d'un mateix. La producció de Keith Warner per al Covent Garden emfatitza les llums i les ombres, la bondat i la maldat: els conflictes violents que es troben en el bell mig de la història.

Fitxa artística:Direcció musical Gustavo DudamelProducció de la Bayerische Staatsoper, amb la direcció d´escena d´Amélie Niermeyer,

Horarios

Otros

Se celebra en:
Gran Teatre del Liceu.
Las localidades se venden en :
Taquilles.
Dirección:
C la Rambla, 51*59
Distrito:
Ciutat Vella
Barrio:
el Raval
Código postal:
08002
Ciudad:
Barcelona
Quan
De 27/03/2021 a 14/04/2021

Página web

Web venda d'entrades:
http://www.liceubarcelona.cat

You may also be interested in...