Pressió estètica i adolescència: Què és, com afecta les adolescents i com es pot acompanyar?

Atrás

Traductor de google :

Amb aquest cicle de tres sessions es vol generar un espai a on parlar i reflexionar sobre la pressió estètica en relació als i les adolescents. Es parlarà de què és la pressió estètica, de les implicacions que pot comportar pels adolescents així com de la capacitat d'acció i l'acompanyament que es pot oferir com a adults referents.

1a sessió: Què és la pressió estètica? En aquesta primera sessió es parlarà de models culturals, factors de risc psicosocials, introducció i consciència general.

2a sessió: Com afecta la pressió estètica a les i els adolescents? Afectació i impacte en adolescents, dades, impacte de xarxes, augment TCA i malestar per insatisfacció corporal.

3a sessió: Com es pot acompanyar la pressió estètica? En aquesta darrera sessió s'oferiran eines d'acompanyament per a famílies, es parlarà de la prevenció de trastorns de conducta i com abordar en cas que es donés un possible cas.

A càrrec de la Fundació Imatge i Autoestima, la qual treballa per prevenir els TCA fomentant una bona autoestima, una imatge corporal positiva i un estil de vida saludable.

Horarios

Centre per a Families amb Adolescents

Dirección:
de Sant Antoni Maria Claret, 64 - 78
Distrito:
Gràcia
Barrio:
el Camp d'en Grassot i Gràcia Nova
Ciudad:
Barcelona
Dónde
Centre per a Families amb Adolescents

You may also be interested in...